ovan21111111111111111111 Nedeljni horoskop: 19. decembar – 25. decembar

Za vas nastupa period kada ćete se konačno malo odmoriti jer vam je postala praksa da radite više poslova istovremeno. Prija vam druženje sa kolegama pa ste počeli i pozitivnije da razmišljate i planirate kako da se isčupate iz obaveza koja su vam nametnute. Do sada ste radili pod pritiskom i tenzijom, ali konačno ste rešili da takav način rada promenite i da probleme sagledate sa svih starana kao i da se požalite nadređenima. Kada je o ljubavi reč, raspoloženje menjate kako vetar duva. Čas ste umiljati poput mačeta, čas te veoma razdražljivi. Privlačite pažnju zanimljivih ljudi i svi vole da se nađu u vašem društvu, ali umete da budete preke naravi pa zbunjujete udvarače. Više se opustite i ne plašite se da pokažete emocije. Zauzeti Ovnovi čine sve da partner bude zadovoljan jer vam turbulencije nikako nisu potrebne. Početkom nedelje partner može da vam zameri to što ste ponekad suviše odsutni i hladni.

bik11111111111111111111 Nedeljni horoskop: 19. decembar – 25. decembar

Počeli ste na poslu sve više da se oslanjate na druge. Kolege vam rado pružaju podršku i pomoć ali nije u redu da drugima delegirate najteže poslove, a da se vi bavite manje bitnim stvarima. To će neko primetiti pa možete da zapadnete u probleme i da doživite velike neprijatnosti. Sve vam nekako deluje komplikovani i teško, a najteže vam pada rano buđenje kao i rad u smenama. Nije vam najpovoljnije vreme da nešto dogovarate i pravite dugoročne planove. Slobodni Bikovi su veoma otvoreni, srdačni i raspoloženi za nova poznastva. Prija vam druženje sa mladima i trenutno vam se dopadaju osobe koje su znatno mlađe od vas. Zauzeti Bikovi se trude da ostanu pozitivni iako u ljubavi nije sve baš idealno. Partnera muče zdravstveni problemi, a vi ste nemoćni da mu pomognete. To je jedna od tema oko koje ćete se raspravljati ove sedmice.

blizanci21111111111111111111 Nedeljni horoskop: 19. decembar – 25. decembar

Energični ste, ali dosta grešite jer večito radite više poslova u isto vreme, a ne stižete ni polovinu da završite. Pogotovo pošto je kraj godine, upašćete u krizu, bićete pod stresom kako sve obaveze završiti na vreme. Ne libite se da tražite pomoć starijih kolega ili da nekome delegirate višak obaveza. Što se finansija tiče, na klizavom ste terenu jer ne uspevate da uštedite dovoljno, a javiće se neki neplanirani izdaci. Slobodne Blizance privući će zatvorena osoba koja ne voli mnogo da pričao o sebi niti o svojoj prošlosti. Biće vam interesantno da iz nje izvučete sve što vas zanima. Zauzeti nisu najsigurniji šta bi tačno hteli. Čas vam prijaju izlasci i druženja, čas biste da se osamite i da vreme provodite sa partnerom u kućnoj atmosferi. Vaša odluka biće da partneru  prepustite to da planira zajedničko slobodno vreme.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments