jarac21111121111111111111 Nedeljni horoskop: 19. decembar – 25. decembar

Puni ste energije i na poslu vam se dive jer ste brzi i požrtvovani. Najvredniji ste u kolektivu, pa ima i onih koji su ljubomorni jer samo vas hvale. Naravno da vam sve ovo prija i skoncentrisani ste na to da date maksimum jer uskoro planirate odmor i putovanje. Novac dolazi sa svih starna, pa ćete uživati u trošenju, a mnogi će sebe obradovati nekim luksuznim poklonom. Jedini problemi javiće se oko birokratije na poslu, ali i to će se krajem sedmice rešiti. Slobodni će upoznati osobu vrlo sličnih interesovanja i temperamenta. Vreme je da se opustite i započnete ozbiljnu vezu. Zauzeti Jarčevi ponašaće se poput deteta, pa možete doživeti to da se partner nađe u čudu otkud ta promena odjednom.

vodolija21111142111111111111 Nedeljni horoskop: 19. decembar – 25. decembar

Na poslu zaista imate dobar tim koji vredno radi i na vašu sreću imate na koga da se oslonite kada se obim posla poveća. Komunikacija sa kolegama je izuzetno dobra, vas veoma cene, poštuju i vole. Ipak, ne budite previše brižni jer niste kolegama mama da ne biste došli u situaciju da se drugi previše opuste, a da se poslovne obaveze zapostave i odlože. Prilagodite se svakoj pormeni i pomno pratite tok daljih dešavanja. Pokušajte da emotivno ostanete hladi ako neko iz besa pokuša da vas kritikuje, jer u kolektivu uvek postoji neko ko je nezadovoljan i odudara od svih. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju nekoga na putu u inostranstvu. Mnogi će se vratiti bivšoj ljubavi. Zauzete Vodolije žive u svetu mašte, trenutno ste ravnodušni na svaki problem i sitnu svađu. Nemate vremena niti volje da se prepirete.

ribe21111122111111111111 Nedeljni horoskop: 19. decembar – 25. decembar

Pomene su izvesne, pa vas pomalo hvata panika i nestrpljivi ste. To vam baš i ne odgovara jer ste navikli na rutinu i da se sve odvija u jednom pravcu i smeru. Svakako da dolazi bolji period, imaćete više slobodnog vremena pa umesto da se bojite, promenama se od srca radujte. Slobodne Ribe mogu da započnu vezu sa osobom koju su upoznale preko društvenih mreža. Zauzeti pripadnici znaka žele da smanje obaveze koje su sami sebi nametnuli u odnosu.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

 Izvori fotografija: weecitizens.com

Milena Stojanović

Comments