vaga21111111111111111111 Nedeljni horoskop: 19. decembar – 25. decembar

Samopouzdanje vam se vratilo i prestali ste da se obazirete na negativne komentare na poslu. Savesno obavljate zaduženja, a i kolege vas zbog toga više cene i poštuju. Ako je neko i imao zamerki na vaš radi, promenio je mišljenje tako da ćete cele nedelje osećati rasterećenje. Ovo je samo početak, očekujte brz napredak i povećenje plate. Slobodne privlače šarmantne osobe ali i oni koji vole avanturu. Pazite se da ne uletite u ljubavni trougao jer bi vas takva veza emotivni iscrpela. Zauzeti imaju potrebu da daju sve od sebe radi mira u kući. Tenzije u odnosu su učestale i to vas baš opterećuje.

skorpija21111111111111111111 Nedeljni horoskop: 19. decembar – 25. decembar

Trudite se na radnom mestu, dajete sve od sebe ali pohvale kao i nagrade izostaju. Posvetite se poslovima koje ste počeli prethodnih sedmica i što pre ih završite kako ne biste došli u situaciju da kraj godine dočekate radeći po ceo dan ali i noć. Smeše vam se poslovne ponude iz stranih kompanija, a mnogi će se odlučiti da počnu da rade u inostranstvu. Trenutno niste zadovoljni to što ne znate koja su tačno vaša zaduženja i šta je tačno vaš posao, pa ćete tražiti od nadređenih da se ta situacija ispravi. Vodite računa da u besu ne kažete nešto zbog čega biste se kasnije kajali. Slobodne Škorpije nemaju živiaca da započinju vezu sa nekim neozbiljnim, a baš takvi vam se neprestano udvaraju. Zauzeti se već izvesno vreme se osećate umrtvljeno. Na vama je da pokrenete voljenu osobu u pravcu u kojem želite.

strelac21111111111111111111 Nedeljni horoskop: 19. decembar – 25. decembar

Prepušteni ste sami sebi na poslu i dobro znate da nemate na koga da se oslonite jer radite sa ljudima koji su početnici, a uporno pokušavate i nastojite da nekome delegirate višak obaveza. To može da stvori konflikte i svađe sa ljudima sa kojima radite i da se žale na vas. Trenutno ništa ne zavisi od vas, već od odluka šefova, pa maksimalno ispoštujte sve što očekuju od vas. Budite mudri i strpljivi da ne biste trpeli posledice. Slobodni su rešeni da nešto promenite u svom ponašanju. Do sada ste želeli samo sebi da ugodite, a sada ste spremni da se onome ko vam se dopada iskreno posvetite. Zauzeti pripadnici znaka će iznenaditi voljenu osobu.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments