Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

2/4

rak211111111 11111111111 Nedeljni horoskop: 19. decembar – 25. decembar

Pomalo ste nervozni jer stvari već duže vreme ne funkcionišu kako biste vi hteli, a i tehnički problemi na radnom mestu, koji su učestali, sve više doprinose tome da vaše nezadovoljstvo i frustracija raste. Nikako ne uspevate da nađete zajednički jezik sa ljudima koji su na položaju iznad vas, a neretko se osećate nemoćno kada vas neko pita da donesete odluku. Tada se nađete u neprilici jer ne znate šta biste odgovorili. Situaciju dodatno komplikije to što novac kasni. Pa ipak niste u mnogo lošoj situaciji jer radite kreativan posao i imate prilika da dosta putujete i stičete nova poznanstva. Slobodnim Rakovima sledi susret sa osobom koju ste upoznali na nekom poslovnom putu. Ako želite nešto potpuno novo, izlazite što više i tu sledi susret sa osobom koja vas fizički podseća na nekoga iz prošlosti. Zauzete očekuje mirna nedelja. Planiraćete zajednički odmor kao i gde ćete provesti praznike i to će vas oraspoložiti.

lav21111111111111111111 Nedeljni horoskop: 19. decembar – 25. decembar

Sigurnost kojoj težite poremetiće osobe od kojih najmanje očekujete da se bune. Ima ljudi u vašem poslovnom okruženju koji su veoma nezadovoljni vašim tretmanom, a ovo se posebno odnosi na Lavove koji se bave privatnim biznisom. Previše ste strogi, često veoma nezgodne naravi i kao da se bojite da nekoga pohvalite da taj ne bi pogrešio ili zanemario posao. Takvo ponašanje može mnoge skupo da košta ove nedelje. Najviše uspeha imaće Lavovi koji rade u stranim firmama ili posluju sa strancima. Slobodni Lavovi upoznaće preko vikenda da nekom skupu osobu koja je veoma atraktivna i privlačna. Zaljubićete se do ušiju. Zauzeti Lavovi doživeće neprijatnost jer će vas partner doslovno napasti da ste neverni.

devica21111111111111111111 Nedeljni horoskop: 19. decembar – 25. decembar

Na poslu vam postaje monotono, često ste razdražljivi i drski. Nezadovoljstvo će kulminirati sredinom sedmice kada ćete odlučiti da radite samo ono što je isključivo vaš posao, a za dodatna angažovanja tražićete novčanu nadoknadu. To se šefovima neće dopasti, ali vi ćete čvrsto rešiti da više nećete dozvoliti da vas iskorišćavaju. Dobri ste u poslu kojim se bavite ali počeli ste da sumnjate jer pohvale na vaš račun izostaju. Slobodne Device okolina pritiska da se konačno skrase. Vama nešto ne da mira, nemate nikakvu želju da se nekome prepustite, prijaju vam avanture i flertovi. Zauzete Device su veoma zadovoljne trenutnim odnosom i prija vam to što vam partner drži kao malo vode na dlanu.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice