ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 19. mart   25. mart

Bićete posebno motivisani ove nedelje, jer svaki angažman ćete naplatiti. Dugo kao da se niste borili za sebe, niti ste tražili nagrade, pa su očekivano i izostale. Ove nedelje promenićete stav, tražićete da vam svi projekti i prekovremeni sati budu plaćeni, što ste i zaslužili. Samo budite hrabri, cenite sebe, svoj rad i trud, jer zaista možete i hoćete mnogo. Nikako nije vreme da posustanete niti da odmarate. Zapnite punom parom, a nadređene ispoštujte tako što ćete, bez ikakvih problema, uraditi ono što vam je stavljeno kao zadatak. Imate odlične ideje, ali imate i problem u komunikaciji sa saradnicima. Jednostavno treba da se spustite na njihov nivo i objasnite im perspektivu novina koje želite. Slobodnim Ovnovima ove nedelje neće biti teško da se opuste i uživaju u društvu. Volite da upoznajete nove ljude, sa svima ste srdačni i prijatni te sledi interesantno poznanstvo preko prijatelja. Zauzeti Ovnovi su zatvoreni i izbegavaju konverzaciju sa partnerom. Imate osećaj da, kada vam se mišljenja razilaze, partner se udaljava. Iskren razgovor rešio bi ovaj konflikt.

bik1111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 19. mart   25. mart

Razlog zbog kojeg niste baš najzadovoljniji na poslu je taj što sumnjate da će ideje šefova uroditi plodom, a kada i kažete da se sa njihovim idejama ne slažete, nailazite na otpor. Svakako da treba da budete oprezni kada iznosite pred svima svoje mišljenje, da se nekome ne biste baš zamerili te kasnije ispaštali. Niste zlonamerni, niti terate inat, prosto volite da kažete šta mislite, čak iako drugima to smeta. Očekujte da naplatite neka potraživanja, ali biće i troškova. Nešto povoljniju finansijsku situaciju neka očekuju oni koji rade na procenat. Slobodni pripadnici ovog znaka maštaju o filmskoj ljubavi, ali istina je da ste oprezni i niste spremni olako da prihvatite ničije udvaranje. Osoba koju budete u jednom trenutku odabrali će u vama izazvati osećaj inferiornosti. Zauzete Bikove pomalo muči to što se partner često svađa i izbegava da se viđa sa vašim društvom. Nemojte naglo prekidati vezu, već problemima pristupite hladne glave i racionalno.

blizanci2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 19. mart   25. mart

Vama na poslu zaista ide od ruke, a neočekivano ćete dobiti ponudu za prelazak na novo radno mesto ili u novu kompaniju. Bićete oduševljeni ponuđenim uslovima i zaradom, pa se nikako nemojte dvoumiti da li da ponudu prihvatite ili odbijete. Od sredine nedelje puno vremena ćete provoditi razmišljajući kako da unapredite poslovanje, a nema sumnje da će drugi uskakati umesto vas da nešto odrade, jer ćete biti zamišljeni, a vreme će proleteti. Bićete spremni i da pomognete kolegama, vama su dobri međuljudski odnosi pnekad važniji od rokova. Slobodni Blizanci prosto plene gde god da se pojave, a prilike da upoznate nekog interesantnog će se nizati iz dana u dan. Imaćete mogućnosti da birate. Zauzeti su neočekivano spremni da partneru tolerišu čak i nedolično ponašanje. Ako se nastavi u ovom ritmu, vama neće predstavljati tragediju da vezu prekinete i nastavite dalje.

 Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments