jarac2111112111111111111111111 Nedeljni horoskop: 19. mart   25. mart

 

Imali ste u pretodnom period osećaj da vam ništa ne ide od ruke, kako se pojavi neki problem, da ste za njega isključivo vi krivi i da svi kao da vrebaju vašu grešku. Od ove nedelje situacija se bitno popravlja na poslovnom planu i konačno ćete osetiti rasterećenje i olakšanje. Kolege će vam više verovati, a dobićete i nova zaduženja. Ni nagrade neće izostati ako pokažete da ste dorasli svakom izazovu.  Vaša kreativnost će, bez sumnje, doći do izražaja u svemu što radite, a to neće proći nezapaženo. Finansijski deo takođe počinje da se popravlja. Slobodni Jarčevi su nepoverljivi i pažljivo biraju sa kim bi se upustili u vezu. Vi više verujete razumu nego srcu. Zauzeti ulaze u harmoničniji period. Više obaveza preuzimate na sebe, a voljena osoba će to ceniti.

vodolija2111114211111111111111111 Nedeljni horoskop: 19. mart   25. mart

Kako sedmica odmiče vi postajete sve raspoloženiji i dimamičniji. Uhvatili ste zalet, na poslu predano radite gotovo bez pauze. I zbog toga vam se svi dive. Sredinom nedelje pokazaće se i to da su neka vaša predviđanja bila tačna i da ste bili u pravu kada ste branili svoje stavove, što će vas dodatno ohrabriti da budete sve bolji i bolji.  Ako ste izdržali neke nepravedne kritike ili ignorisanja, sada ćete zasijati. Slobodne Vodolije mogu započeti romansu sa nekim iz drugog grada. Svakako ćete biti zadovoljniji i sa stalnim osmehom na licu. Zauzeti pripadnici znaka počinju da komuniciraju drugačije sa voljenom osobom i pravite zajedničke planove.

ribe2111112211111111111111111 Nedeljni horoskop: 19. mart   25. mart

Previše posla palo je na vaša leđa, gužve i haos su prisutni, a vi se u takvim okolnostima baš i ne snalazite. Prati vas osećaj, doduše bezrazložno, da stalno treba da se branite ili pravdate. Zato ste često neraspoloženi na radnom mestu i posao obavljate bezvoljno i mehanički. Očekujte bolje rezultate sledeće nedelje, jer od vikenda će doći do nekih promena koje će vama baš prijati. Slobodni će upoznati nekoga sa bitnom razlikom u godinama. Nemojte da dozvolite da vas to blokira. Zauzeti, povucite ručnu i ne kritikujte previše partnera. Grubi ste i umete da uvredite voljenu osobu, a da toga niste ni svesni.

Izvor fotografija: www.7-themes.com

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

 

 

Comments