rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 19. mart   25. mart

Mnogi Rakovi razmišljaće o tome da pokrenu neki lični projekat jer vam je promena preko potrebna. Posao kao da vas ne inspiriše, bar ne ovaj gde trenutno radite, i imate osećaj da vam crpi svu energiju. Svakako se finansije popravljaju, te iskoristite ovu situaciju da novac uložite u planirani projekat. Postoji mogućnost da vas neko od kolega sabotira, te pripazite kome se poveravate. Neko može da vaše izgovorene reči protumači u drugom kontekstu. Slobodni Rakovi su emotivno iscrpljeni neuspelim vezama i kratkim vezicama i potrebna vam je stabilna osoba koja bi vam bila podrška u svemu. Vašu pažnju privlače misteriozne i kreativne osobe. Zauzetim pripadnicima znaka je ovo period u kome se komunikacija bitnije poboljšava. Možete da odahnete i planirate zajednički put.

lav2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 19. mart   25. mart

Reagujete i suviše burno i na najmanju zamerku, često ste ljuti pa i bezobrazni, pa nije čudo što vas trenutno svi izbegavaju. Kao da vam je cilj da se udaljite od svih, kako vas niko ništa ne bi pitao niti tražio od vas. Ljudi vam jesu naklonjeni i poštuju vas, ali ako nastavite ovako sve će se ubrzo preokrenuti. Potrebno je da napravite manji kompromis i eto vama neočekivano dobrog uspeha. Sumnjičavi ste i nemate baš samopouzdanja. Slobodni Lavovi tokom vikenda moguće je da upoznaju nekoga čiji fizički izgled će ih naprosto očarati. Zauzeti pripadnici znaka su hladni prema voljenoj osobi. Može se pojaviti čak i ljubomora. Smanjite nervozu i opustite se.

devica2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 19. mart   25. mart

Bićete zadovoljni ove nedelje jer se situacija na poslu bitno popravlja, a neke neočekivano dobre okolnosti prate poslove u kojima ste. Možda neočekivano, ali kolege će podržati vaše ideje i bodri će vas da se argumentovano suprotstavite nadređenima i branite svoje stavove. Nema sumnje da ste kreativni i maštoviti i da želite da svima sve ideje predstavite u najboljem svetlu jer ste ubeđeni da će zaista biti efikasne i doneti veću zaradu i korist. Može da vam se isplati čak i nekakav manji rizik koji preuzimate. Slobodne Device će očarati tamnija osoba sportskog tipa. Za zauzete je ovo nešto naporniji period. Tokom vikenda želite više prostora za sebe, a partner može insistirati na nekim zajedničkim aktivnostima.

 Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments