vaga2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 19. mart   25. mart

Lep i pozitivan period smeši se Vagama. Ne samo da vam je na poslu opušteno, udobno i zanimljivo, već radite motivisani, nasmejani i puni zadovoljstva. Vama odlazak na posao predstavlja užitak, a nikako se ne osvrćite unazad i neka loša iskustva i padovi ne utiču na vaše trenutno poslovanje. Možete napredovati u poslu, samo dajte svoj maksimum i ne obnaraćjte pažnju na kolege koje se žale i konstantno negoduju. Svakako vam neće biti dosadno na radnom mestu, a krajem nedelje očekujte pokretanje nekih novih projekata. Slobodne Vage dvoumiće se da li da obnove staru vezu. Konačnu odluku ipak nećete doneti ove sedmice, ostavićete je za kasnije, jer planirate da se konsultujete sa prijateljima i čujete njihovo mišljenje. Za zauzete pripadnike znaka ovo je period u kome treba da se prepuste voljenoj osobi da ih vodi. Strahujete da se neki problemi iz prošlosti ne ponove, pa se zbog toga možete svađati tokom vikenda.

skorpija2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 19. mart   25. mart

Kod vas pritisak na poslu ne popušta i vi se konstantno borite sa stresom ali i kratkim rokovima. Istina je da imate motivaciju i želju da svima izađete u susret, ali polako vam ponestaje goriva i energije. Ne bi bilo loše da uzmete kratak odmor i posvetite se isključivo sebi i ličnim zadovoljstvima.  U suštini nemate razloga da brinete da će ova sedmica biti gora nego prethodna, ali vam poblem pravi to što radite više poslova u isto vreme. Odnosi sa šefovima du odlični, pa vam bar to ne stvara glavobolju. Slobodne Škorpije privlače poglede i prosto zavode sve oko sebe. Pažnju može vam privući kolega sa posla. Zauzeti su u periodu kada mogu planirati zajednički put ali i proširenje porodice.

strelac2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 19. mart   25. mart

Vi već danima nižete uspeh jedan za drugim i na poslovnom planu sve se odvija baš onako kako ste i zamislili. Maksimalno iskoristite ove dane da nešto privedete kraju i naplatite. Volite da radite u velikom timu, a osobe u vašem poslovnom okruženju su inspirativne i stalno se dopunjujete novim i praktičnim idejama. Suviše svoje energije ćete ulagati u posao, a emotivni deo može da trpi. Slobodnima fali nežnosti i nedostaju vam flertovi, ali sada ste ipak više usmereni na poslovni uspeh. Zauzeti, vi imate problem da se emotivno otvorite.

 Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments