ovan2111 Nedeljni horoskop: 20. jun   26. jun

Nemojte se previše nervirati oko kritika koje su vam upućene na poslu, jer svaki savet i kritike izrečene na vaš račun su dobronamerne i imaju za cilj da se konačno uhvatite u koštac sa izazovima koji vam se nameću, a vi nemate dovoljno samopouzdanja da sa njima izađete na kraj. Kolege vas vide kao neodlučnu osobu koja nije konfliktna, ali nema liderske sposobnosti i moguće je da će poželeti da zauzmu u hijererhiji vaše mesto ako i dalje budete sve ćutke podnosili. Ne iznosite svoje ideje, delujete nezainteresovano i kao da nemate snage ni volje da nešto promenite. Oni u vezama neka izbegavaju bespotrebne svađe i konflikte već se skoncentrišite na to da vas ljudi ne gledaju kao slabića već kao osobu sa stavom. Zbog manjka samopouzdanja oni koji su slobodni takav status će zadržati i u narednom periodu.

bik1111 Nedeljni horoskop: 20. jun   26. jun

Vi imate mnogo ideja, motivisani ste i spremni svakog da saslušate, ali kada treba nešto konkretno da uradite, vi jednostavno stanete. Kao da nemate veru u sebe, pa se povlačite i prepuštate drugima da posao odrade umesto vas. Vaše zasluge pripisuju se drugima jer vi želite da vladate iz senke. Neka se drugi kite vašim perjem, ali vi ste mozak operacije i niko bez vaše dozvole ne sme ništa ni da počne, a kamoli da završi. Kolege izbegavaju konflikte sa vama, jer umete žestoko svima da zapušite usta. Oni u vezi neka očekuju stabilan emotivni period, dok oni koji nemaju partnera imaju mogućnost da ga upoznaju upravo na nekom radnom projektu.

blizanci2111 Nedeljni horoskop: 20. jun   26. jun

 

Vama sve ide od ruke. Na poslu, kao i emotivnom planu cvetaju  vam ruže, svi vas vole, cene i poštuju i jednostavno plenite ljubaznošću i pozitivnom energijom. Dobri ste u komunikaciji, vešti sa rečima i u međuljudskim odnosima i zato vam svaki dan deluje jednolično i pomalo dosadno jer nema svađa, turbulencija niti straha da će neko poželeti da bude na vašem mestu. Blizanci koji nisu u vezi mogu da očekuju udvarače sa svih strana. Zauzete će nervirati neki postupci partnera, ali će ipak shvatiti da im je stalo do partnera.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments