jarac2111 Nedeljni horoskop: 20. jun   26. jun

Neko vam radi iza leđa, kritikuje svaku vašu odluku, odnos sa kolegama i saradnicima. Ta ljubomorna osoba u vašoj je neposrednoj blizini, a vama ni na kraj pameti neće pasti ideja o kome se radi. Kolege nemaju petlju da vam u lice kažu šta misle i ko vam podmeće nogu jer se boje revanšizma. Ipak, neko može da vas iznenadi na neugodan način.Partner nije zadovoljio vaša očekivanja jer imate previsoke kriterijume, tako da očekujte raskid veze ili braka. Onim slobodnima smeši se putovanje na kome će upoznati osobu sklonu avanturama i prolaznim vezama.

vodolija2111 Nedeljni horoskop: 20. jun   26. jun

Ova nedelja neće vam doneti velike uspehe ni prosperitete jer već znate da niste nešto bili produktivni pogotovo u pregovorima. Niste zadovoljni poslom, a to nezadovoljstvo itekako je primetno i odražava se i na vašu finansijsku situaciju. Postojaće male šanse za napredak i pokušajte da ih iskoristite, jer ako vam ova prilika propadne ne očekujte nikakvo poboljšanje u narednom periodu. Vas emocije zbuljuju i ne umete da iskažete osećanja. Previše ste zatvoreni i delujete kao vuk samotnjak. Niste raspoloženi da išta promenite, a idete i glavom kroz zid i impulsivni ste. Desiće se i to da posumnjate u partnerovu iskrenost.

ribe2111 Nedeljni horoskop: 20. jun   26. jun

Ono što je vama važno, bitno i hitno nije i drugima. Stvarate saradnicima nepotreban pritisak u želji da istaknete sebe. Malo se opustite i prestanite ljudima da dišete za vratom. Posao će se završiti, dodatne tenzije samo će učiniti da nezadovoljstvo kulminira svađama. Poboljšaćete komunikaciju sa partnerom i izgladiti neraščišćene račune. Slobodne ribe očekuje ljubavna veza sa strancem.

Milena Stojanović

 

 

 

Comments