rak2111 Nedeljni horoskop: 20. jun   26. jun

Vama posao nije na prvom mestu. Sve obavljate mehanički. Važnije su vam aktivnosti van radnog vremena, jer takva ste osoba da ne možete da provodite mnogo vremena sedeći na jednom mestu i radeći svaki dan istu stvar. Volite slobodu, pa je sedenje između četiri zida za vas poput zatvora. Promenite u svom radnom okruženju neke sitnice koje vam smetaju i unesite bar malu promenu i dinamiku kako vam ne bi postalo nepodnošljivo dosadno na poslu. Moguće su svađe sa šefom i nadređenima. Imaćete puno aktivnosti i izlazićete puno, tako da postoje velike šanse da naletite na srodnu dušu. Oni koji su u vezi i braku neka očekuju dobru zabavu i provod.

lav2111 Nedeljni horoskop: 20. jun   26. jun

Ljudima se čini kao da ste previše hladni i nezainteresovani za osećanja drugih. Vi ste sebi na prvom mestu, bitno vam je da vi napredujete i ostvarite sve svoje ciljeve, bez obzira što ćete morati nekome da se zamerite na tom putu. Stiče se utisak da vam međuljudski odnosi nisu primarni u ovom trenutku, pa će kolege početi da vas izbegavaju i biće prezrivi i neprijatni prema vama. Ali vas to neće mnogo doticati, vi ćete im jasno staviti do znanja “ko je gazda” i koga moraju da slušaju svidelo im se to ili ne. Oni koji su u braku i dugoj vezi  neka očekuju neko romantično iznenađenje. Slobodni će zadržati takav status do daljnjeg, jer želite prvenstveno da se posvetite sebi i uživate u hedonizmu.

devica2111 Nedeljni horoskop: 20. jun   26. jun

Ova nedelja doneće vam nepotrebno nerviranje i svađe na poslu. Niste zadovoljni tretmanom, kolege vas dovoljno ne uvažavaju, ali to je zapravo više vaš subjektivni osećaj. Stiže stresniji period pred odmore, tako da ćete biti zatrpani poslom i obavezama, što će prouzrokovati veći stres i konflikte. Odmor vam je preko potreban da se malo smirite i napunite baterije. Razmišljajte trezveno, ne emocijama i biće lakše i vama i drugima. Na emotivnom planu nemate problema, a očekujte podršku partnera jer će biti svestan toga da vam posao pravi velike probleme i iscrpljuje vas.

Comments