vaga2111 Nedeljni horoskop: 20. jun   26. jun

Nervozni ste, namršteni i brinete se zbog novina koje su vam nevoljno nametnute na poslu. Imate utisak da vam je neko namerno poremetio koncepciju i pred vas stavio izazove kojima niste dorasli. Pazite kome se žalite i šta govorite, jer svaki vaš korak se pomno posmatra, a da ne biste došli u situaciju da vam podmeću nogu, nabacite bar lažan osmeh na lice i pravite se da je sve u redu i da ste prezadovoljni promenama. Oni u vezi neka očekuju miran period, a partner će vam na sve načine ugađati i bodriti vas.

skorpija2111 Nedeljni horoskop: 20. jun   26. jun

Delujete vrlo promisljeno i svaki problem analizirate detaljno i sa svih strana. Svesni ste toga da je za uspeh potrebno detaljno planiranje i tog pravila se slepo pridržavate. Imate energije, raspoloženi ste za rad i usmerite svoje znanje ka korisnim ciljevima. Znate da vaš partner nije savšen, ali nemate vremena ni volje da ikoga preterano kritikujete. Vi ćete svoju volju i želje nametnuti na suptilan način, bez žestokih svađa.

strelac2111 Nedeljni horoskop: 20. jun   26. jun

Imaćete nesuglasica jer radite sa ljudima koji ne dele vaše ideje i nisu poznati kao stručni da odlučuju o važnim temama i finansijskim ulaganjima. Imaćete rasprava, pogotovo na temu finasija, jer smatrate da su velika ulaganja ta koja donose prosperitet, a nećete naići na podršku saradnika i okoline, što će kulminirati velikim razočaranjem. Osobe ženskog pola neka očekuju pomirenje sa bivšom ljubavi, dok će muškarci biti u nedoumici koju da izaberu, jer su skloni paralelnim vezama.

Comments