Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Nedeljni horoskop: 22. avgust – 29. avgust

Nedeljni horoskop: 22. avgust – 29. avgust

1/4

ovan2111111111 Nedeljni horoskop: 22. avgust   29. avgust

Očekujte niz promena na poslu i dolazak novih saradnika. Početkom sedmice gotovo sav teret pašće na vaša leđa jer ste se pomalo ulenjili pa će nadređeni pokušati da vas podstaknu na rad tako što će vas prebukirati i preopteretiti. Vaša volja i snaga su ključni element uspeha tako da ćete se lagano nositi sa svim obavezama i pritiskom, za vas puno posla ne predstavlja dramu. Sa napetošću se nosite lako i bez tenzija. Finansijska  situacija je malo lošija jer ste se na odmoru opustili i potrošili gotovo svu ušteđevinu. Očekujte novčanu pomoć od najbližih članova porodice ili partnera. Biće spremni da vam pomognu u svakom  trenutku kako se ne biste dodatno opterećivali neplaćenim računima. Zauzeti će proći kroz malo turbulentniji period, pa je moguće zahlađenje odnosa, a i povremeno ćete se osećati neshvaćeno i zanemareno. Slobodni imaju šansu da preko sardnika upoznaju srodnu dušu koja će ih opčiniti harizmom i iskrenošću.

bik1111111111 Nedeljni horoskop: 22. avgust   29. avgust

Prethodan period bio je prekretnica u vašem poslovanju i iz grešaka izvukli ste pouke. Izvesnim poslovnim izazovima niste bili dorasli, ali to vas nije poljuljalo, iz poraza ste izašli jači nego ikada. Vaša čvrsta uverenja da ste na pravom putu ne može ništa da poljulja. Vaše ideje su dobre i saradnici će ih zdušno prihvatiti i u relativno kratkom periodu opet ćete zablistati punim sjajem što će uvećati vaš osećaj zadovoljstva. Ova sedmica biće obeležena i izdacima jer ste planirali da dragu osobu i prijatelje iznenadite skupim poklonima. Zauzeti će osetiti olakšanje, a iskreni razgovori sa partnerom učiniće vašu vezu još jačom i stabilnijom. Imali ste period kada ste se osećali kao da u vezi manjka poštovanja i iskrenosti, ali na svu sreću, taj period je iza vas. I sami ste dosta opušteniji i veseliji. Slobodni Bikovi obnoviće vezu sa nekim iz prošlosti, jer vatra se nije potpuno ugasila.

blizanci2111111111 Nedeljni horoskop: 22. avgust   29. avgust

Vaša nedelja biće obeležena radom, radom i samo radom. Nemate vremena da se posvetite partneru i porodici. Trenutno vam je jedino bitno da zaradite što više novca i da napredujete visoko u hijerarhiji. Liderstvo vam ide od ruke i spremni ste privatan život u potpunosti da podredite poslu kako bi ste se domogli šefovske pozicije i dobre zarade. Vašu želju za uspehom ne može ništa da ugrozi, kad imate cilj ostvarićete ga po svaku cenu. Zauzeti će imati podršku sa svih strana da ostvare uspeh, jer je i partner ambiciozan kao i vi. Vaša veza je stabilna i jaka poput stene i gotovo ništa ne može da naruši odnos koji je jak. Slobodni se premišljaju, vagaju i nisu sigurni koji udvarač bi bio “onaj pravi” jer ste predmet požude i potencijalni partneri se takmiče ko će dobiti vašu naklonost i zainteresovati vas. Krajnji izbor biće osoba koja je materijalno situirana jer vi volite osobe koje su bogate i uspešne.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice