rak211111111 1 Nedeljni horoskop: 22. avgust   29. avgust

Izbegavajte konflikte, svađe i razmirice jer ste negativno naelektrisani. Već duže vreme neko od saradnika pokušava da vas sabotira i diskredituje, a vi kao agent tumarate po kancelariji tražeći izdajicu. Vaše negatvno raspoloženje je itekako primetno, pa ljudi u vašoj blizini se osećaju kao da su razapeti na stubu srama. Često ih kritikujete i omalovažavate. Strpite se i budite lukavi, samo na taj način ćete prevazići krizu. U emotivnom životu slobodnima sve deluje crno i bez nade. Digli ste ruke od pronalaska idealne polovine pa osećate da ljubav nije za vas. Razlog zašto ste sami jesu vaša impulsivnost i što ste drski prema potencijalnim udvaračima. Zauzeti traže dlaku u jajetu i zbog najmanje sitnice načisto odlepe. Uzrok ste svih svađa i netrpeljivosti. Ova nedelja biće vam obeležena negativnim osećanjima.

lav2111111111 Nedeljni horoskop: 22. avgust   29. avgust

Za Lavove ovo će biti odličan period da napreduju i zarade veće količine novca. Ne odbijajte ni jedan posao i budite pažljivi prilikom potpisivanja dokumenata. Posebno povoljan period smeši se onima koji se bave preduzetništvom i nalaze se na visokim pozicijama. Očekujte saradnju sa strancima i velika ulaganja sa strane u vašu firmu. Jedino što će vas mučiti jeste povremena iscrpljenost i neodstatak sna, jer volite da budete svuda i ni jedan događaj ne propuštate. Zauzeti daće sve od sebe da vezu dovedu u red i biće glavni inicijatori mira i stabilnosti. Izbegavajte sukobe i trudite se da čujete argumente voljene osobe. Slobodni će se više posvetiti poslu i zabavi. Trenutno niste za vezu. Uživate u slobodi i poslu.

devica2111111111 Nedeljni horoskop: 22. avgust   29. avgust

Bićete isprovocirani na poslu, a to je jedan od razloga zašto ćete početi da razmišljate da promenite radno okruženje. Nije da se ne turdite, ali vam je dosadilo da večito vi ispravljate krive Drine i vadite tuđe fleke. Radite za troje, pretrpani ste poslom, a to kao da niko ne vidi. Ulje na vatru dodaće i neki zlobni komentar vezano za vaše ponašanje i obraćanje saradnicima. Pokušajte da na situaciju odreagujete smireno i kao da vas ne dotiče šta neko kaže jer u suprotnom ćete doći u situaciju da se žestoko obračunate sa dotičnom osobom. Partner vas voli i ceni, vaša ljubav je kao iz filma. On vam je uteha i najveća podrška. Slobodnim Devicama udvaraće se zauzeti, a vi nikako ne želite da se uplićete u ljubavne trouglove.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments