jarac2111112111 Nedeljni horoskop: 22. avgust   29. avgust

Vaše ambicije se bude, a maksimalno zalaganje biće vidljivo krajem nedelje. Smeši vam se napredak i povoljan finansijski period. Mnogi će razmišljati o ulaganju u nekretnine i da se bave ugostiteljstvom. Srdačni ste, uvek nasmejani i puni elana, tako da vam ovakvi poslovi itekako leže. U pregovorima ste jasni i konkretni i ne date da vas  niko obmane i sputa. Jasno stavljate do znanja šta hoćete i nema vrdanja. Nastavite tako jer ako sada ne iskoristite povoljan period načekaćete se do sledeće povoljne prilike. Zauzeti Jarčevi osećaju unutrašnju tenziju i često se rasplaču. Boli vas svaka negativna konstatacija i kritika. Umete da budete vrlo tvrdoglavi i teški, pa vas partner često grdi i ignoriše. Opustite se i ne dramite jer nema razloga da sumnjate u partnerovu naklonost. Slobodni će uploviti u vezu sa osobom rođenom u vodenom znaku (Rak, Vodolija ili Ribe).

vodolija2111114211 Nedeljni horoskop: 22. avgust   29. avgust

Sve do kraja sedmice mučiće vas loša komunikacija sa kolegama i manjak samopouzdanja. Dodatno ste preopterećeni izdacima vezanim za renoviranje doma i neplaniranim troškovima. Poslovi se nagomilavaju, vama se ne radi, a bićete i razdražljivi i konfliktni. Loša energija na poslu odraziće se i na vaš emotivni život. Razmirice sa partnerom dostići će vrhunac, tako da birajte reči, da vas voljena osoba ne bi oterala od sebe. Slobodne će zainteresovati neko ko se bavi umetnošću.

ribe2111112211 Nedeljni horoskop: 22. avgust   29. avgust

Optimizam je vaše glavno oružje i vi svaki problem gledate sa pozitivne strane. Kolege vam daju vetar u leđa da se izborite za napredak i povoljniji položaj na poslu. Očekuje vas mirniji period, period nemira i tenzija je iza vas. Prestanite da preispitujete sebe i svoje mogućnosti, vi ste vredna i radna osoba i uspeh vam je na dohvat ruke. Maksimalno ste se usavršili i nema izazova koji niste stavljen pred vas, a vi ste ga stoički podneli i izvršili. Zauzeti će poželeti da vezu dovedu na viši nivo i da zasnuju brak i porodicu. Sigurni ste u partnerove kvalitete, pa je ovakva odluka logičan izbor. Slobodne Ribe mogu tokom vikenda da upoznaju nekoga ko je vezan za inostranstvo, često putuje i svakako je školovan kao i ostvaren. Prijatno će vas iznenaditi.

 

Izvori fotografija: huffingtonpost.com

Milena Stojanović

Comments