vaga2111111111 Nedeljni horoskop: 22. avgust   29. avgust

Još uvek nije vreme da reagujete šta god da se dešavalo na poslovnoj sceni. Radite svoj posao, ćutite i ne mešajte se u tuđe odluke. Iako je nezadovoljstvo prisutno na poslu i svi se vama žale, jednostavno odmahnite rukom i izvršavajte svoje obaveze bez pogovora. Za vikend ćete se malo opustiti, odmoriti i rešiti napetosti. Zauzete Vage imaće osećaj da je partneru stalo, da se trudi na sve načine da vas odobrovolji. Cenićete trud voljene osobe i obasipaćete je poljupcima i nežnostima. Slobodni privlače osobe koje su energične i pravi avanturisti. Moguć je početak uzbudljive veze sa osobom rođenom u znaku Lava.

skorpija2111111111 Nedeljni horoskop: 22. avgust   29. avgust

Dani na poslu vam prolaze u monotoniji i dosadi. Ali već sredinom sedmice vratićete se u život, naboj energije i pozitivan stav učiniće da se posvetite konkretnije izvršenju zadataka i postizanju ciljeva. Počinju i da se realizuju neki projekti koji su čekali bolja vremena. Prijaće vam razgovori i druženje sa kolegama. Verujete im i imate odličnu komunikaciju sa svima. I osobe na položaju zadovoljne su vašim radom i rezultatima, tako da očekujte pohvale i nagrade. Slobodne Škorpije započeće vezu na poslu, ali će je kriti od kolega. Ne volite da vam se niko meša u ljubavni život. Zauzeti pripadnici ovog znaka uživaće u romantičnim trenucima i putovanju. Očekujte da vam partner priredi iznenađenje i odvede vas na destinaciju o kojoj već duže vreme maštate.

strelac2111111111 Nedeljni horoskop: 22. avgust   29. avgust

Vama je u životu zabavno i smehom se borite protiv stresa. Ne dozvolite da vam teška situacija na poslu poremeti dobro raspoloženje. Trenutno se nalazite u fazi kada vas nadređeni kritikuju i osporavaju vaš trud. Umete da zabušavate i ne izvršavate obaveze u roku, a to šefovi itekako primećuju. Na svu sreću, imate keca u rukavu i plan za sve, tako da ćete dodatno zarađivati honorarnim poslom. Ludujete i nemate nameru da se vežete, za vas je veza poput robije. Postavite granice u svom ponašanju, jer ste ponekad i previše bahati i umete da povredite osobe kojima se sviđate i koje vas simpatišu. Zauzeti će se ponašati detinjasto i partnera će staviti u drugi plan. Izlasci i prijatelji su nešto što vas trenutno najviše ispunjava.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments