ovan 1 Nedeljni horoskop: 23. avgust – 29. avgust

LJUBAV: Slobodni Ovnovi će delovati kao da je na površini sve mirno i regularno, ma oličenje nevinašca, ali će se “ispod žita” (ispod čaršava) svašta događati! Avanture, tajne veze (da ne kažemo švaleracija), flert na sve strane, prosto ne možete da postignete. Na poslu, kod lekara, u prodavnici – svuda srećete osobe sa kojima uspevate da uspostavite kontakt i koje su raspoložene i za mnogo više od toga. Uživajte, šta vas briga! Od toga izgledate lepše, krećete se gipkije i zračite životom. U partnerskim odnosima ove nedelje je dobar period za upotrebu razuma i analitičkih sposobnosti, odnosno za sumiranje i orijentaciju. Dokle ste stigli sa svojim odnosom, sa greškama, kao i ulaganjima, sa osećanjima, sa planovima i šta ćete (i da li ćete) dalje. Biti realan znači posmatrati stvari iz šire perspektive, jednako vrednovati ono što je važno za vas i ono što je važno partneru, izbegavati kritikovanje, ali jasno sagledati šta je prihvatljivo, a gde su granice. Održavanje veze nema mnogo veze sa ljubavlju, ali ima sa diplomatijom i politikom.

POSAO: Posao vam je na prvom mestu ove nedelje – dajte sve od sebe i rezultati neće izostati. Držite pažnju i ne dozvolite da vam nešto remeti fokus, gurajte tačno onako kako ste zacrtali i projekti koji su do sada “visili” najzad će se pokrenuti i privešćete kraju poslove sa kojima niste mogli da izađete na kraj u prethodnom periodu. Napetost u odnosu sa kolegama i saradnicima ne mora da bude negativne, već konstruktivna – saslušajte svačije stavove (tražite da ih iznesu) i možete pronaći optimalan način da rešite neka pitanja timskim radom. Takođe, otvara se mogućnost za dodatne izvore zarade i više manjih novčanih priliva.

ZDRAVLJE: Možda će vam stomak biti osetljiv u ovom periodu, kao posledica grča u predelu solarnog pleksusa, koji osećate kad pokušavate da snagom svoje volje ubrzate stvari (i izvedete da se dese i razreše odmah).

bik 1 Nedeljni horoskop: 23. avgust – 29. avgust

LJUBAV: Zvezde predviđaju poznanstvo sa osobom koja vam donosi novu dinamiku, zasnovanu na velikim razlikama, a to može biti razlika u godinama (dosta mlađa ili starija osoba), kulturi, stavovima. Početne prepreke će vas zaintrigirati i navesti da pronađete kako možete da ih prevaziđete, a možete. Zauzeti će se ili veoma dobro slagati sa partnerom ove nedelje, ili će samo režati jedno na drugo, u zavisnosti od kvaliteta i prirode odnosa. Suštinski stabilne veze će napredovati i “levelovati”, a one koje nemaju solidne i zdrave temelje, klimaće se jače i neprijatnije nego inače.

POSAO: Ritam se ubrzava i obaveza je sve više – pred vama je radna nedelja u kojoj nećete stići da dignete glavu od posla i zato vam je potrebno da se dobro organizujete i da sve osmislite i zapišete, da se ne biste izgubili u pokušaju da odjednom balansirate na više strana. Odredite prioritete, da biste mogli da se usredsredite, jer ako ste rasejani, nećete uspeti da se izborite sa obavezama i pravićete greške. Pokreću se neki poslovni projekti koji su vam važni, a biće potrebno i da završite neka administrativna pitanja. Priliv novca je stabilan, ali troškovi su povećani.

ZDRAVLJE: Dosta dobro ćete “gurati” ove nedelje, možete imati manje smetnje zbog nekih hroničnih problema i slabosti organizma.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 23. avgust – 29. avgust

LJUBAV: Slobodni Blizanci će flertovati na sve strane, puni energije i šarma, biće svuda zapaženi. U ovom periodu imate šanse da sretnete nekog ko će vam posebno skrenuti pažnju i ko vam nudi intelektualnu i emotivnu inspiraciju i ispunjenje. Može biti da ćete pronaći ono što tražite već duže vreme! Polje partnerskih odnosa Blizanaca trpi dvostruk uticaj – dobar i pozitivan ako sa partnerom planirate putovanje ili neku zajedničku akciju (preuređenje, krečenje, rušenje, gradnju, veliko spremanje…) ili ako planirate veliko sređivanje svog odnosa (rešili ste da raščistite neke stvari, ili da “levelujete”). Nestabilnosti i tenzija će biti kod parova koje je zahvatila rutina i u odnosima u kojima se nataložilo nezadovoljstvo – ako neke stvari niste prihvatili, nego samo potisnuli, sada će izaći na površinu.

POSAO: Dobra komunikacija krasi ovaj period – lako ćete postizati dogovore i kompromise sa saradncima, kolegama i šefovima, pa je pravi trenutak da napravite i ozvaničite neke ugovore. Zanimljive poslovne prilike su pred vama, naročito ako radite u privatnom sektoru, odnosno, samostalno. I kada je novac u pitanju, ovo je dobar i uspešan period.

ZDRAVLJE: Prilično ste akvitvni već duže vreme i sada bi bio pravi trenutak da uzmete malo odmora, makar produženi vikend, da napunite baterije – i da vam ne padne imunitet.

rak 1 Nedeljni horoskop: 23. avgust – 29. avgust

LJUBAV: Slobodnim Rakovima se smeši ljubav o kojoj maštaju, naročito onima koji su aktivni i puno se kreću. Zanimljivu osobu možete sresti na poslovnim skupovima i putovanjima, kao i na bilo kojoj vrsti zvaničnih okupljanja. Možda vi ne osećate da ste spremni za vezu, ali – veza je spremna za vas. Rakovi u partnerskim odnosima imaće dobar period za važne i ozbiljne razgovore (one koje izbegavate već neko vreme) – treba da iskoristite dobar komunikativni period i da otvorite osetljive teme, naročito one koje se tiču vaše budućnosti. Treba da se usaglasite oko toga da li imate zajednčke ciljeve i zamisli o daljem životu.

POSAO: Dinamika se ubrzava i imaćete zahtevnu, prenatrpanu i uspešnu poslovnu nedelju. Moguće je da najzad uspete da pokrenete nešto što je već neko vreme u zastoju – u svakom slučaju, videćete ostvarenje nekih svojih napora. Ne oklevajte da preuzmete inicijativu i pokrenete dogovore i pregovore. Imate šanse da ostvarite neke ciljeve brže nego što ste mislili. Dobar finansijski period.

ZDRAVLJE: Mogu vas mučiti manji problemi sa probavom, ali prilično ste stabilni, psihički i fizički i imate dovoljno energije.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments