Hot topics

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

2/3

lav 1 Nedeljni horoskop: 23. avgust – 29. avgust

LJUBAV: Povoljni ljubavni aspekti za slobodne Lavove se u ovom periodu završavaju – u smislu lakoće i blistanja u centru pažnje. Sada ćete morati malo da se prizemljite i uzemljite, ali to ne znači da ćete biti sami – osim ako tako ne odaberete. Biće ljubavnih prilika i to najpre kroz posao i poslovne sastanke i putovanja gde možete upoznati nekoga ko vam odgovara za nešto više od ustreptale letnje avanture. Za Lavove u vezama i brakovima, kao i za većinu ostalih znakova, u polju partnerstva je izražena komunikacija, pa je ove nedelje prilika da povedete sve one razgovore koje ste odlagali i izbegavali. Otvoreno suočavanje sa nezadovoljstvom mnogo je bolje i za vas i za partnera, nego da čekate da kontrola popusti pod pritiskom nakupljenog nezadovoljstva i da ulazite u neproduktivne i naporne svađe.

POSAO: Dobra komunikacija je izražena i na poslovnom planu, a to znači da ćete uspeti u svemu što ima veze sa dogovorima, pridobijanjem nečije pažnje i voljnosti za saradnju, pregovora i ubeđivanja saradnika da je najbolje da se stvari rade na vaš način. Fokusirajte se na ono što želite i usmerite svoju energiju na postizanje ciljeva. Kada je novac u pitanju, očekujte prijatna iznenađenja!

ZDRAVLJE: Dobar zdravstveni period, stabilni ste i opušteniji nego obično, pa vaše dobro raspoloženje dominira i povoljno se odražava se na opšte zdravstveno stanje.

devica 1 Nedeljni horoskop: 23. avgust – 29. avgust

LJUBAV: Slobodne Device imaju velike šanse da se u ovoj nedelji najzad zaljube! Iako vam ljubav (i dalje) nije prioritet, raspored zvezda uvodi u vaše vidno i emotivno polje mnoge prilike koje vas navode da se otvorite i prepustite. Kad se ljubav pojavi, nema vam druge nego da je prihvatite i uživate u onome što se dešava. Na polju partnerstva – razgovori, poveravanja, razotkrivanja, ali na dobar način. Osećaćete bliskost i poverenje prema partneru, a on će pokazati da jeste na vašoj strani i da vam je prijatelj na koga možete da se oslonite – razumeće vas bolje nego što očekujete. Tako će ovo biti jedna inspirativna i podsticajna nedelja za vas dvoje.

POSAO: Podrška od strane saradnika i autoriteta dolazi u pravom trenutku, stvari kreću na bolje. Predstoje vam konkretni razgovori i dogovori, otvaraju vam se neka vrata na koja ste do sada uzalud kucali, a sve u čemu nastupite odlučno i preuzmete inicijativu, ići će vam od ruke. Moguće poboljšanje uslova rada, napredovanje ili promena posla, kao i veća zarada. Prosto ćete privlačiti povoljnije finansijske prilike.

ZDRAVLJE: Ako ste u prethodnom periodu zapostavili vođenje računa o ishrani, ove nedelje bi trebalo da obratite pažnju – ako preterujete ili jedete tešku hranu, imaćete probleme sa varenjem.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 23. avgust – 29. avgust

LJUBAV: Zanimljiv period za Vage – slobodne i zauzete, jednako. Raspored zvezda se na neki način povlači i deluje na vaše emotivno polje iz pozadine. Predstoji vam otrežnjenje – zanosi splašnjavaju, započete površne veze pucaju, partnerski odnosi su u stagnaciji i pojavljuje se distanca. Postoji velika mogućnost za tajne veze, u koje će mnoge Vage ući bilo da su slobodne ili zauzete i to bez oklevanja i griže savesti. Tajna strast će upaliti vatru u vašem telu i umu i daće vam energiju i inspiraciju i za sve ostale životne segmente. Možda ćete iskusiti ono da prevara spasava vezu, a možda će vam taj skriveni odnos pomoći da sagledate svoje stvarne potrebe i novu perspektivu na emotivna pitanja. Neki preokret u vašem emotivnom životu je pred vama, na način koji zavisi od vašeg statusa, otkrivanja tajnih želja i žudnji, osvešćenja onoga što zaista želite.

POSAO: Pred vama je dinamična radna nedelja, a vi ćete imati volje i energije za sve poduhvate i zadatke koji su pred vama. Bićete usredsređeni, efikasni, vredni, praktični i organizovani, a to će vam se višestruko isplatiti. Obaveze će vas umoriti, ali bićete zadovoljni svojom delotvornošću i količinom stvari koje ste uspeli da završite. Neki novac je u izgledu – možda naplata starog duga.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, nivo energije vam je zadovoljavajući, manje prolazne tegobe vezane za neku hroničnu problematiku.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 23. avgust – 29. avgust

LJUBAV: Slobodne Škorpije imaju na emotivnom polju povoljan uticaj zvezda – opuštena druženja, kao i poslovno okruženje, ili društvene mreže daju vam veliku mogućnost kontakata, mogućnosti za flert i početak ljubavne romanse. Biće brojnih ponuda i to svakakvih, a vi možete da birate da li ćete se prepustiti dejstvu telesne hemije, intelektualnih potreba, ili toplih osećanja. Naravno da težite sve to da spojite, ali nešto od ovoga mora da inicira odnos! Dobra nedelja za Škorpije u partnerskom odnosu, ako se posvetite jedno drugom, stavite odnos na prvo mesto i obratite pažnju na želje i potrebe partnera. Sve što uložite u svoju veze u ovom periodu, vratiće vam se adekvatno, pa pazite da ulažete dobru energiju, pažnju, razumevanje, ljubav, strast, prisustvo… Bilo bi fino kad biste mogli da odete na odmor ili produženi vikend, da obnovite bliskost i strast.

POSAO: Konačno izlazite iz napornog i zahtevnog perioda u kome nikako niste mogli da zatvorite neke konstrukcije i okončate započeto. Period ograničenja i kočenja je iza vas, pa u ovoj nedelji stvari počinju da se pokreću. Ne brzo i naglo, ali korak po korak – a vi ne oklevajte da te korake napravite i da uhvatite svaku priliku da stvari sredite, završite i usmerite u smeru kojim želite da idu. Novčani priliv stabilan, ali ne zaboravite da platite račune.

ZDRAVLJE: Izvesna preosetljivost stomaka bi mogla da vam pravi probleme, najbolje je da ove nedelje povedete računa o ishrani i da sve što jedete sveže, dobro operete.

Editors choice