Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

strelac 1 Nedeljni horoskop: 23. avgust – 29. avgust

LJUBAV: Ove nedelje možete realizovati neke romantične priče koje ste započeli ili im se približili u prethodnom periodu. Neka “muvanja” bi mogla da dovedu do konkretnih akcija, a neka poznanstva da prerastu u “muvanja”. Ako i niste nikoga posebno izdvojili do sada, velike su šanse da se neko baš sada pojavi i skrene vam pažnju – i više od toga! U partnerskim odnosima predstoji zbližavanje i učvršćivanje odnosa – ako je u prethodnom periodu bilo trzavica i nerazumevanja, sada biste mogli da se jedno drugom vratite ne samo pomirljivo, nego sa pravim razumevanjem i tolerancijom. U tome će vam puno pomoći zajedničke aktivnosti – radite ono što vas oboje zabavlja i zasmejava, vratite radost i provod u vašu vezu.

POSAO: Počinje period dobrih poslovnih prilika i značajnih aktivnosti u tom smislu. To znači povećanje obima posla, napredovanje na poslu ili promena posla, a sve to sa izgledima na bolju (i odličnu) zaradu. Ove nedelje su na redu poslovni sastanci, dogovori i pregovori, a na vama je da prepoznate dobre prilike i da na njih odgovorite aktivno i bez oklevanja. Imate podršku važnih osoba, koje mogu da vam otvore neka vrata, kroz koja ćete hteti da prođete. Stabilne finansijske prilike, stiže očekivani priliv.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, stabilni ste i puni energije.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 23. avgust – 29. avgust

LJUBAV: Slobodni Jarčevi će imati svu moguću podršku i podsticaj da ostvare svoje želje na ljubavnom planu. Ako vam se neka osoba već dugo sviđa, sada je trenutak da sa njom započnete odnos. Ako ste vi nekome u fokusu već neko vreme, sada će istupiti sa svojim željama i osećanjima. Ako se ništa od toga ne dešava, desiće se nešto treće, neko će se pojaviti, a vi nećete imati primedbe i nećete moći da mu pronađete manu. Zanimljiva poznanstva dolaze iz poslovnog segmenta, a možda dolaze iz drugog grada ili države. Partnerski odnosi će ove nedelje biti bez većih tenzija i sukoba. Vi ste vaši i to se ne dovodi u pitanje, ali u ovom periodu svako ima svoje prioritete, kojima može da se posveti, jer u vezi oseća sigurnost i opuštenost.

POSAO: Za Jarčeve počinje period “naplate” svih napora koje ste u poslovnom segmentu ulagali u prethodnom periodu. Bićete aktivni, a uključiće se i svi ostali koji su bitni za vaše poslove, klupče će početi da se odmotava i stvari da se pokreću. Moći ćete da vidite celu slagalicu, a ne samo da se trudite da uklopite njene delove – ako ne zavšite sve što ste započeli, ne brinite, povoljan period će se nastaviti. A to se takođe odnosi i na finansije!

ZDRAVLJE: Možete imati problema sa variranjem pritiska i preosteljivošću na vremenske prilike.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 23. avgust – 29. avgust

LJUBAV: Ako ste u prethodnom periodu imali nesuglasice sa partnerom, sada je trenutak da to ispravite i da svoj odnos dovedete u red. Nema tu neke velike emotivne štete, a ima puno ljubavi i duboke povezanosti – ići će lako ako prevaziđete sujetu i budete velikodušni prema partneru. Možda treća osoba ima za vas dobar savet, jer je neutralna i dobronamerna. Slobodne Vodolije će imati puno prilike za uspostavljanje kontakta sa zanimljivim osobama, ali flert je verovatno najviše što ćete imati od tih kontakata. Vaši standardi su visoki, a ako treba da ih spuštate da ne biste bili sami, onda bolje budite sami – još neko vreme. Ne odustajte od ljubavi.

POSAO: Vreme je za poslovne dogovore, uspostavljanje kontakta sa osobama koje mogu da vam pomognu, kao i za ostvarivanje saradnje sa inostranim partnerima. Ako radite u uslužnom sektoru, ove nedelje će biti puno posla za vas! Proći ćete kroz ovaj poslovni period bez nervoze i tenzija, a ostvarićete i značajnu finansijsku dobit.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa kičmom i pritiskom – unutrašnja tenzija vam remeti energetsku stabilnost, biće vam bolje odmah, ako uspete da se opustite.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 23. avgust – 29. avgust

LJUBAV: Na polju partnerstva Ribe ove nedelje imaju dvostruki uticaj – pozitivan i negativan. Koji će prevagnuti, zavisi od kvaliteta vaše veze. Ako ste u prethodnom periodu imali nesuglasice, svađe i krize, taj trend će se u ovoj nedelji nastaviti. Ako ste rešeni da popravite svoj odnos i uspostavite stabilnost, imate podršku zvezda za to, a ono što vi treba da učinite jeste da prvi pružite ruku pomirenja, razumevanja, velikodušnosti i opraštanja. Slobodne Ribe ulaze u period koji bi im mogao doneti ostvarenje ljubavne priče kakvu priželjkuju – ili od koje beže u strahu od vezivanja i gubljenja slobode i samostalnosti. Događaji će vas navesti da se preispitate i ustanovite šta je za vas prihvatljivo, šta je realno i šta je ono što vam treba.

POSAO: Počinje mirnija poslovna faza, mada će vam nedelja biti ispunjena obavezama. Ali komplikacije prestaju i problemi se razrešavaju, pa ćete se mentalno osećati rasterećeno i smireno. Mogućnost napredovanja na poslu ili preuzimanja obaveza koje će vam doneti više odgovornosti, ali i veću dobit. Nadređeni vas podržavaju i računaju na vas. Finansije stabilne, stanje pozitivno.

ZDRAVLJE: Podrška zvezda se naročito izražava kroz vaše zdravstveno stanje. Tegobe (nervoza, nesanica, preosetljiovst) prolaze, dobijate priliv dobre energije i dobro se osećate.


Izvor fotografije: instagram.com/leoniehanne

Brankica Milošević

Editors choice