ovan211111111111111111112111 Nedeljni horoskop: 23. januar – 29. januar

Vama trenutno najviše prija podrška kolega čak i onda kada osećate da posustajete i da podrška nadređenih izostaje. Mada je činjenica da ljudi na položaju veruju u vas, vaše sposobnosti i cene to što svu pažnju usmeravate na posao i zarađivanje novca. Potrebno je da svoju pažnju više usmerite na dugoročne planove i da ne radite samo dan za dan. Obim posla će se postepeno povećavati, pa je prava prilika da unapred osmislite uspešnu strategiju. Upešan će vam biti sam početak nedelje, kada ćete se maksimalno isforsirati da neke poslove završite i pre roka kako biste se opustili za vikend. Iako vam je posao trenutno u fokusu, ono čemu treba da težite jeste dobar balans između privatnog i poslovnog života. Zauzeti Ovnovi bi mogli da zapostave voljenu osobu zbog rada i truda da sve bude završeno u roku, dok slobodni žele sebi da ugode i nisu spremni da se odreknu ličnog zadovoljstva zarad nekoga ko im se dopada.

bik111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 23. januar – 29. januar

Došlo je vreme da iskreno porazgovarate sa šefovima šta vam konkretno smeta na radnom mestu i šta vas sputava da date svoj maksimum. Prosto nemate rešenja niti znate kako da stvari sagledate iz drugog ugla, pa vam je potreban razgovor sa nekim ko bi vam doslovno otvorio oči. Kada shvatite da ste jači nego što mislite i verujete i snalažljiviji,  stvari će početi da se kreću u vašu korist. Bitno je da ne brzate i da budete iskreni i kolegijani i što češće nasmejani i prijateljski nastrojeni jer ovakvo ponašanje može pozitivno da se odrazi na dolji tok u vašoj karijeri. Slobodnim Bikovima dopašće se neko veoma duhovit, a poznantstvo je vezano za neki izlazak ili proslavu. Mnogi Bikovi će putovati tako da i tu može da vas sačeka prijatno iznenađenje. Zauzeti Bikovi ove sedmice biće nervozni i svađaće se gotovo svakodnevno.

blizanci211111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 23. januar – 29. januar

Apsolutno ste sigurni u ono što hoćete i ne libite se da postignete cilj bez obzira na cenu. Do kraja nedelje nećete se smiriti dok se stvari ne reše u vašu korst i u tome ćete uspeti jer ste uporni i veoma tvrdoglavi. Na radnom mestu sve oči su uprte u vas i svi znaju da ste vi inicijator promena, a nema sumnje da svojim stavovima utičete i na nadređene. Komunikacija sa svima u okruženju odvija se baš onako kako ste očekivali, prijatno i ljubazno, i ova nedelja zaista će biti uspešna za većinu Blizanaca i ni malo naporna. Slobodni Blizanci imaju potrebu da maštaju o savršenoj ljubavi kao na filmu, a svakako da ste emotivniji nego u prethodnom periodu. Tokom vikenda moguć je izlazak sa osobom koja vam se duže vreme udvara putem poruka ili mejla. Zauzeti Blizanci osećaju se napušteno i fali im podrška voljene osobe.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments