Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

2/4

rak211111111 111111111111111 Nedeljni horoskop: 23. januar – 29. januar

Ovo je dobar period za sklapanje partnerstva i za ličnu promociju. Oni koji se bave privatnim biznisom sada je povoljno vreme za ulaganja i proširivanje posla. Svakako da ste puni elana, entuzijastični i spremni na rad pod pritiskom kao i na to da radite maltene bez prestanka. Prosto uživate da vreme provodite na radnom mestu, više nego kod kuće, a prija vam i da sa kolegama razmenjujete mišljenja i ideje. Niste sujetni i ako neko ima dobar plan oberučke ga prihvatite. Pričajte o svojim težnjama jer nikada ne znate ko bi mogao da vam pomogne. Najbolja vam je saradnja sa vatrenim i zemljanim znacima. Slobodni Rakovi su veoma šarmantni i poželjni i svi se trude da vas impresioniraju i zadive. Čak i kada se vi osećate nelagodno i neprivlačno, verujte da drugima sijate. Zauzeti Rakovi planiraće proširenje porodice, a prijaće vam da što više slobodnog vremena provedete u zagrljaju voljene osobe.

lav211111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 23. januar – 29. januar

 

Pojačava se izvestan pritisak na poslu. Vas to neće demotivisati, naprotiv, to vam je prilika da date svoj maksimum i da se pokažete u najboljem izdanju. Kraj nedelje obeležiće manji sukobi sa kolegama, a shvatićete da su u okruženju mnogi ljubomorni na vaš uspeh i zaradu. Kada nešto zacrtate nema govra da ne ostvarite, pa pokušajte da se dobro organizujete kako biste ostvarili sve planove, ali tako da drugi ne trpe i ne gube. Bitne promene vas očekuju tokom sledeće nedelje. Slobodni Lavovi zaista uživaju u trenutnom statusu, a pristali biste na vezu samo sa nekim ko bi zadovoljio vaše apetite u materijalnom smislu. Zauzeti imaju potrebu sve da kontrolišu, misle da su uvek u pravu i ne popuštaju.

devica211111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 23. januar – 29. januar

Nervozu i negatvnu energiju na vas mogu da prenesu ljudi sa kojima radite, te budite oprezni. Nije vreme da se eksponirate i da isterujete pravdu, niti da se bunite vezano za uslove na radnom mestu. Naš savet vam je da budete mirni, tihi i neprimetni ove nedelje. Samo završavajte ono što zavisi od vas jer ćete teško naći nekoga na koga možete da se oslonite. Imate volju i trudite se da posao odradite maskimalno korektno, a za vikend se opustite i odmorite jer sledeća nedelja mogla bi da bude paklena. Slobodne Device mogle bi da započnu vezu sa partnerom druge vere koga će upoznati preko prijatelja. Svakako će postojati bitna razlika u godinama. Zauzete Device takođe mogu da se opuste. Uživaćete u prijatnom većem društvu sa voljenom osobom.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice