vaga211111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 23. januar – 29. januar

Bitno je da se izborite za više samostalnosti, a mnoge Vage će tokom ove nedelje završavati poslove oko nekretnina ili uređenja poslovnog prostora. Krajem nedelje očekujte poslovne ponude sa svih strana kao i prelazak na neku rukovodeću poziciju u firmi u kojoj radite. Smeše vam se i prilike da dodatno zaradite u vidu nekog honorarnog posla. Jedino što će vas malo uzrujati i izbaciti iz koloseka jesu nesuglasice sa prijateljima, pa ćete, u jednom trenutku, na radnom mestu delovati nezainteresovano i odsutno. Na vašu sreću, sve će trajati par dana, tako da ćete imati prilika da napredujete i dalje se usavršavate. Niste skloni tome da budete drski i da terate po svom, ali će vas situacija u vezi naterati doslovno na rat. Shvatićete da ako želite da vas partner shvati ozbiljno i da vas više poštuje, morati da budete pomalo neljubazni i spremni na žestoke okršaje. Slobodni su vezani za porodicu i vama je njihovo mišljenje najbitnije kada je izbor potencijalnog partnera u pitanju. Potrebno je da budete više samostalni i racionalniji.

skorpija211111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 23. januar – 29. januar

Polako ali sigurno koračate ka postavljenom cilju, a očigledno je da ste rešili da sebi budete na prvom mestu i da se manje sekirate zbog posla. Ipak, neku nepravdu na radnom mestu i nepoštovanje nećete moći da ignorišete, pa su mogući konflikti sa nadređenima ali i bliskim saradnicima.Prijaće vam da budete neutralni i da se ne svađate previše, jer ništa trenutno ne možete da rešite, niti da poboljšate stanje na poslu. Bilo bi poželjno da se posvetite sebi i sami odaberete okruženje u kome ćete funkcionisati.  Lepe i srećne vesti očekujte od osobe koja ne živi u vašem gradu. I u emotivni odnos unosite frustraciju i nervozu sa posla, ali ćete i sami shvatiti da je partner nezadovoljan jer ne prestajete da ga davite o tome šta se dešava na radnom mestu. Slobodne Škorpije upoznaće osobe koje su stalno u pokretu i fizički su vrlo privlačne. Izbegnite ulazak u vezu sa nekim ko je zauzet.

strelac211111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 23. januar – 29. januar

Počinjete da razmišljate da nešto ozbiljno promenite vezano za posao kojim se bavite jer ste pre svega nezadovoljni trenutnim finansijskim stanjem. Odlučićete da je dalje usavršavanje ključno da postignete uspeh o kome sanjate, tako da će mnogi Strelčevi pohađati razne kurseve i odlaziti na seminare. Dobro ste raspoloženi i spremni ste da se pokažete u najboljem svetlu, a ovo je povoljan period za pronalazak posla onima koji se bave umetnošću. Slobodni Strelčevi priželjkuju nekoga interesantnog i drugačijeg. Potreban vam je osećaj sigurnosti, sada više nego ranije. Zauzeti Strelčevi žele da naprave korak dalje u postojećem odnosu.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments