jarac211111211111111111111111 Nedeljni horoskop: 23. januar – 29. januar

Ne libite se da pokažete inicijativu i birajte poslove koji vas neće preterano zamarati, pogotovo fizički. Previše ste iscrpljeni i skloni prehladama, te vam nikako ne bi prijalo radno mesto gde biste bili previše fizički angažovani. Mnogi Jarčevi će imati mogućnost da započnu rad u većim kompanijama ili sa strancima. Očekujte dinamičnu nedelju, nikako vam neće biti dosadno niti monotono. Samo se pazite mladih i neiskusnih saradnika koji nenamerno mogu da vam nešto iskomplikuju. Slobodni Jarčevi uživaju u flertovima i igrama zavođenja. Vi jendostavno suprotan pol obarate s nogu. Zračite pozitivnom energijom i veoma ste zanimljivi. Zauzeti Jarčevi ove nedelje uživaće u pažnji voljene osobe.

vodolija211111421111111111111111 Nedeljni horoskop: 23. januar – 29. januar

Imate odlične ideje i neke neočekivane okolnosti dovešće do toga da se odjednom nađete u centru pažnje i da svi očekuju da vi ili rešite probleme ili da donesete konačnu odluku. Prijaće vam iznenadna pažnja i mogućnost da donosite važne odluke kao i to što će vas svi prozvati za vođu i lidera. Za poboljšanje finansijskog stanja ipak čekate sledeću nedelju. Smanjite troškove i pokušajte više da štedite. Slobodne Vodolije su nasmejane, vedrog duha i iskrene ali se bojite da ne doživite razočaranje i izbegavate društvo temperamentinih osoba. Vašu pažnju će privući neko ko je zatvoren i misteriozan. Zauzete Vodolije imaće potrebu da malo razmrdaju partnera, jer je postao suviše inertan i njima poprilično dosadan.

ribe211111221111111111111111 Nedeljni horoskop: 23. januar – 29. januar

Rođenima u znaku Ribe ove nedelja doneće duševni mir i prosperitet. Sve kreće na bolje, a vi ćete uživati u podršci saradnika i šefova. Ako odlučite da promenite posao, očekujte dobijanje dobre preporuke kao i to da vas neko od bivših kolega predloži za rad u nekoj inostranoj kompaniji. Što se tiče dokazivanja na radnom mestu, možete da odahnete jer ste i sami svesni činjenice da trenutno nemate konkurenciju. Želite da što više vremena provodite kraj pozitivnih ljudi. Zauzete Ribe priželjkuju putovanje sa voljenom osobom. Na vašu sreću i partner želi isto. Slobodne Ribe imaju velike šanse da započnu vezu sa osobom rođenom u znaku Device.

Izvor fotografija: piop.net

 

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

 

Milena Stojanović

Comments