Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/4

ovan2111111 Nedeljni horoskop: 25. jul – 31. jul

Težite da nešto drastično promenite u svom okruženje ali nemate dovoljno hrabrosti da saradnicima kažete šta zapravo mislite i hoćete. Ponekad se osećate kao da vam posao oduzima svu energiju i nemate vremena da se posvetite niti sebi, partneru, niti društvenom životu. Zalažete se maksimalno, ali drugi kao da ne cene vaš trud, pa trpite bespotrebne kritike za svoj rad. Krajem nedelje ćete doći do tačke pucanja i pripazite na rečnik jer sve što izgovorite u afektu može vam se uzeti za zlo, pa ćete trpeti dodatni pritisak i žalbe da se ne ponašate kolegijalno i pristojno. U ljubavi nećete imati trzavica iako će vam fokus biti na tome kako preživeti nedelju na poslu. Vi plovite mirnim, ljubavnim vodama. Očekujte da vas partner iznenadi zanimljivim poklonom.

bik1111111 Nedeljni horoskop: 25. jul – 31. jul

Shvatili ste na vreme da se ništa neće promeniti u vašem životu ukoliko se sami ne pokrenete i ne angažujete na svim poljima. Na dobrom ste putu da maskimalno iskoristite zatišje na poslu pa da nametnete svoje ideje i da se saradnici upraljaju prema vašim vizijama. Iskoristite priliku da se pokažete kao lider i da vaše ideje postanu zvezda vodilja svima sa kojima sarađujete. Vi zračite pozitivnom energijom, pa je moguće da vam se udvara neko koga poznajete iz viđenja i iz komšiluka. Zauzetim Bikovima biće zamereno to što partnera previše dave pričama o poslu i investicijama.

blizanci2111111 Nedeljni horoskop: 25. jul – 31. jul

Nije vam preporučljivo da ulažete velike količine novca u nove projekte ove sedmice jer vama finansije ne predstavljaju problem, već nedostatak energije da se poslu posvetite sto posto. U takvoj ste fazi da vas mentalno zamara sve što iziskuje dugoročne planove i rizike. Potrebno vam je opuštanje i odmor od posla i kolega. Skloniste svađama i vređanju osobe koju volite, a vaš zao jezik imaće za posledicu to da vam voljena osoba okrene leđa i posveti se sebi, a vas ignoriše i zapostavi. Bićete ljuti zbog takve odluke i žalićete se prijateljima da vas emotivni partner sabotira i ne poštuje. Slobodni pripadnici ovog znaka privući će osoba koja je takmičarskog duha i dobro situirana.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice