Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

2/4

rak2111111 Nedeljni horoskop: 25. jul – 31. jul

Vi se možete pohvaliti taktičnošću i vaša odluka da se distancirate od određenih osoba na poslu koje su vam pravile probleme, pokazaće se kao veoma uspešna. Ignorisaćete zlonamernike i ostvarićete kontakte sa nekim bitnim ljudima koji će se potruditi da vam nađu bolji posao gde ćete moći da zablistate u punom sjaju. Definitivno privlačite pažnju gde god da se pojavite, a vaša harizmatičnost privući će osobe koje nisu baš za ozbiljnu vezu i koje interesuje samo prolazna avantura. Čuvajte se razočarenja i da ne završite slomljenog srca. Zuzteti će raditi na planu proširenja porodice,  moguće su trudnoće i odlazak na bolovanje.

lav2111111 Nedeljni horoskop: 25. jul – 31. jul

Trebalo bi da svoje planove bacite u vodu jer jer su se oni, nažalost, pokazali kao loša taktika i nisu dali nikakve rezultate. Ne sekirajte se mnogo oko toga, nije kraj sveta, samo promeniti planove i hrabro krenite dalje. Mlađe kolege će vam neočekivano pomoći da steknete nove vizije i predočite ih nadređenima, koji će ih sa oduševljenjem prihvatiti. Očekujte i finansijski dobitak od nekog daljeg rođaka. Zauzeti će imati većih svađa sa roditeljima svog partnera jer su počeli da se mešaju u vaše odnose, previše vas kritikuju i zameraju vam na ravnodušnosti, što ćete iskoristiti kao povod da sa njima prekinete kontakt. Bar na neko kraće vreme. Slobodni neće imati ljubavnih uspeha ove nedelje.

devica2111111 Nedeljni horoskop: 25. jul – 31. jul

Povedite računa kako se izražavate na poslu jer previše tračarite i ogovarate ljude sa kojima sarađujete. Tračevi su došli i do direktora pa možete očekivati prekore i kazne ove nedelje. Budite mudri i pravite se kao da ne znate o čemu se radi. Poveravajte se ljudima od poverenja. Ove nedelje potrošićete i više nego što ste planirali jer ste se previše opustili i novac potrošili na poklone za svoje najmilije i prijatelje. Široke ste ruke, ali vodite računa da ne zapadnete u dugove. Slobodne Device imaće probleme da nađu partnera jer im niko nije dovoljno dobar, svakome nalaze manu. Zauzeti će imati povremenih svađa oko kućnih poslova.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice