Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

jarac2111112 Nedeljni horoskop: 25. jul – 31. jul

Opterećujete se stvarima koje su prošle. Šta je bilo, bilo je. Nastavite vredno da radite i ne sekirajte se preterano oko svakog neuspeha. Neuspeh je sastavni deo života , niste svemogući i ne možete da utičete baš na sve što radite. Ne libite se toga da tražite pomoć i požalite se ako vam je nešto teško. Odnos sa partnerom prvenstveno će zavisiti od vas i od toga kako budete raspoloženi u datom trenutku. Bes i frustraciju kanalisaćete kroz sportske aktivnosti i nećete voljenu osobu preopterećivati onim što vas muči. Slobodni će upoznati novu ljubav preko zajedničkih prijatelja.

vodolija2111114 Nedeljni horoskop: 25. jul – 31. jul

Selektivno birate situacije u kojima možete da predstavite svoje profesionalne sposobnosti. Ipak, povremeno treba da prihvatite kompromisnu varijantu. Imate potrebu sve da kontolišete i dominirate, što ima dobre ali i loše strane. Negativna strana dovešće do toga da vam kolege zamere na sebičnosti i da ne poštujete tuđe želje i stavove. Dobra strana vaše dominacije odraziće se tako što ćete ove nedelje dopiti unapređenje i poslovne ponude sa svih strana. U odnosu sa voljenom osobom imate osećaj da ljubav bledi i da, ako nešto odmah ne promenite, doći će do raskida i žestokih svađa.

ribe2111112 Nedeljni horoskop: 25. jul – 31. jul

Praktična ste osoba i vaša komunikacija sa saradnicima je na visokom nivou. Napredovali ste u poslednje vreme zahvaljujući tome što ste dobro organizovani i posao ne ostavljate danas za sutra. Finansijska situacija se drastično poboljšala i razmišljate da razađeni novac uložite u projekte van granica zemlje u kojoj živite. Na dobrom ste putu da se drastično obogatite.  Zauzete Ribe imaće povremenih sukoba sa partnerom oko toga na šta i gde treba ulagati novac. Muče vas i pitanja da li je partner sa vama iz koristi ili iz iskrene ljubavi. Slobodni imaju veliku šansu da započnu ozbiljnu vezu sa osobom iz inostranstva.

 Izvori fotografija: umnet.com

Milena Stojanović

 

Editors choice