Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Uređenje enterijera: Trendovi koji će dominirati tokom ove decenije

jarac2111112 Nedeljni horoskop: 25. jul – 31. jul

Opterećujete se stvarima koje su prošle. Šta je bilo, bilo je. Nastavite vredno da radite i ne sekirajte se preterano oko svakog neuspeha. Neuspeh je sastavni deo života , niste svemogući i ne možete da utičete baš na sve što radite. Ne libite se toga da tražite pomoć i požalite se ako vam je nešto teško. Odnos sa partnerom prvenstveno će zavisiti od vas i od toga kako budete raspoloženi u datom trenutku. Bes i frustraciju kanalisaćete kroz sportske aktivnosti i nećete voljenu osobu preopterećivati onim što vas muči. Slobodni će upoznati novu ljubav preko zajedničkih prijatelja.

vodolija2111114 Nedeljni horoskop: 25. jul – 31. jul

Selektivno birate situacije u kojima možete da predstavite svoje profesionalne sposobnosti. Ipak, povremeno treba da prihvatite kompromisnu varijantu. Imate potrebu sve da kontolišete i dominirate, što ima dobre ali i loše strane. Negativna strana dovešće do toga da vam kolege zamere na sebičnosti i da ne poštujete tuđe želje i stavove. Dobra strana vaše dominacije odraziće se tako što ćete ove nedelje dopiti unapređenje i poslovne ponude sa svih strana. U odnosu sa voljenom osobom imate osećaj da ljubav bledi i da, ako nešto odmah ne promenite, doći će do raskida i žestokih svađa.

ribe2111112 Nedeljni horoskop: 25. jul – 31. jul

Praktična ste osoba i vaša komunikacija sa saradnicima je na visokom nivou. Napredovali ste u poslednje vreme zahvaljujući tome što ste dobro organizovani i posao ne ostavljate danas za sutra. Finansijska situacija se drastično poboljšala i razmišljate da razađeni novac uložite u projekte van granica zemlje u kojoj živite. Na dobrom ste putu da se drastično obogatite.  Zauzete Ribe imaće povremenih sukoba sa partnerom oko toga na šta i gde treba ulagati novac. Muče vas i pitanja da li je partner sa vama iz koristi ili iz iskrene ljubavi. Slobodni imaju veliku šansu da započnu ozbiljnu vezu sa osobom iz inostranstva.

 Izvori fotografija: umnet.com

Milena Stojanović

 

Editors choice