Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

3/4

vaga2111111 Nedeljni horoskop: 25. jul – 31. jul

Brzo planete u poslednje vreme jer radite poslove koji nisu vaša zaduženja, a to vas poprilično deprimira i oduzima vam energiju. Očekujete da vam dodatna angažovanja budu plaćena, ali bonusi izostaju, što je još jedan u nizu razloga zašto želite da promenite posao i posvetite se odmoru i putovanju. Maštate da odmor provedete na nekoj egzotičnoj destinaciji ali nepovoljna finansijska situacija vas sprečava da svoj naum i ostvarite. To je još jedan od razloga što ste danima neraspoloženi i ljuti na sve oko sebe. Emotivan život vam je dinamičan i spas od posla pronalazite kraj voljene osobe. Partner vas opušta i tretira kao najveće blago. Slobodni će privući osobu atraktivnog fizičkog izgleda.

skorpija2111111 Nedeljni horoskop: 25. jul – 31. jul

Vaše samopouzdanje je na visokom nivou i ostavljate utisak osobe od poverenja i nekog ko želi brz uspeh i napredak. Napravite listu prioriteta da ne biste rasipali energiju na manje bitne stvari. Krajem nedelje osećaćete se pomalo iscrpljeno i beživotno, ali to vas neće sputati da radite prekovremeno i zaradite pozamašne sume novca ovog meseca. Spontani ste i uvek kažete ono što mislite i to se dopada osobama koje vam se udvaraju. Kod zauzetih doći će do zahlađenja u odnosu, a i više vremena ćete odvojiti za druženje sa prijateljima.

strelac2111111 Nedeljni horoskop: 25. jul – 31. jul

Očekujte novine i drastične promene u svom okruženju. Doći ćete u situaciju da prekinete kontakte sa nekim ljudima za koje ste mislili da su vam prijatelji, a u stvari su vam raditli o glavi. Iako ste bili i više nego fer, neko je iskoristio vašu dobrotu i predstavio vas u lošem svetlu. Bez obzira na to što ste gajili simpatije prema određenim ljudima i sada ste duboko razočarani to vas neće sputati da nastavite sa poslom i prevaziđete sve nevolje ove sedmice. Gajite simpatije prema osobi sa posla, ali savetujemo vas da se ne upuštate u avaturu koja će vam doneti više loših nego pozitivnih stvari. Oni u vezi treba da preispitaju prvo sebe i svoje mane pre nego što partneru zamere na ponašanju i neiskrenosti.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice