Saznajte nedeljni horoskop: 26. avgust – 1. septembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 26. avgust   1. septembar

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, ako nastavite da potiskujete svoje prave emocije prema bliskoj osobi, na kraju ćete patiti. Otvoreno joj kažite sve što vam je na duši, a potom ćete saznati šta ona misli o tome. U najgorem slučaju neće biti zainteresovana, a vi ćete moći da nastavite dalje. Ovnovi u vezi, sada morate paziti da ne izgubite strpljenje. U ovom periodu svi vaši poduhvati koji uključuju partnera će biti uspešni ako budete imali hrabrosti da ih realizujete. Imaćete priliku da stari san pretvorite u stvarnost. Zajedničko putovanje, čak i po kišnom danu, biće osvežavajuće. Sve poteškoće je lako prevazići ako ne brinete previše.

POSAO: Ne dajte znak da znate za spletke među kolegama jer vas se takve ne tiču. Analiziranje ponašanja onih koji vam se suprotstavljaju doneće vam samo korist. Potpišite već pripremljene finansijske dokumente. Uspeh je pred vama, samo ostanite otvorenog uma.

ZDRAVLJE: Zdravi ste i imate dovoljno energije, mada ćete osećati njene uspone i padove. Osluškujte svoje telo i svoj unutrašnji glas i pratite svoje potrebe, da biste ostali uravnoteženi i zdravi. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 26. avgust   1. septembar

LJUBAV: Planetarna atmosfera može stvoriti preduslove da se emocionalno zapetljate, pa povedite više računa o tome šta kažete partneru i na koji način. Tvrdoglavost vas može sprečiti da ispravno procenite situaciju, a možete iskusiti veću dozu razočaranja ako ne pokažete strpljenje i samokontrolu. Sada je bolje razumeti svoje loše ponašanje i osloboditi se briga. Moguće je da ćete želeti da zanemarite hitne zadatke da biste krenuli na putovanje sa partnerom. Slobodni Bikovi, trenutne planetarne energije daju vam osećaj stabilnosti i sigurnosti u pogledu vaših najnovijih planova. Ipak, budite oprezni, moguće je da ćete steći neprijatelje jer ćete prestati da im budete dostupni 24/7.

POSAO: U toku ovog ciklusa bićete prvenstveno zainteresovani za stvaranje ili iskorak ka nečemu novom. Sad je od najveće važnosti da predlozi koji su vam dati budu pravilno ocenjeni. Budite pažljiviji sa svojim novcem – ne dozvolite da pred platu ostanete bez dinara.

ZDRAVLJE: Ukoliko imate zdravstvenih tegoba, ne odlažite posetu lekaru. Odmarajte se i osnažite imuni sistem – snom i pravilnom ishranom.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 26. avgust   1. septembar

LJUBAV: Slobodni Blizanci, pokažite samokontrolu i ne upuštajte se u nove aktivnosti, čak i ako vas neko dovodi u iskušenje. Trenutno niste raspoloženi za novu vezu i to je sasvim u redu. Blizanci u vezi, nemojte biti agresivni ako vas partner u poslednje vreme provocira, već popričajte o tome šta ga dovodi do takvog ponašanja. Budite spremni na razne ishode, jer vam neprijatne vesti mogu radikalno promeniti život. Nije poželjno putovati. Ne očajavajte – nabijeni ste novom snagom i uspećete da nametnete drugima da ispoštuju vaše zahteve. Zavisite od svoje intuicije koja će vas navesti na ispravne radnje u svakoj situaciji.

POSAO: Prepoznavanje i prosperitet su zagarantovani ako pažljivo sagledate šta se dešava oko vas. Analizirajte svoja dostignuća ne samo za trenutak već i za ceo period i eliminišite sopstvene greške da biste izbegli probleme. Period je ispunjen poslovnim planovima i novim nadama.

ZDRAVLJE: Veče je vreme za odmor i opuštanje, ali radije lezite ranije, nego da produžavate čitanje i gledanje filmova, da biste izbegli iscrpljivanje.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 26. avgust   1. septembar

LJUBAV: Biće potrebno strpljenje da se nosite sa partnerom i drugima koji ne mogu da se nose sa vašim zahtevima i očekivanjima. Šta god da odlučite da uradite, primetićete da se vaši planovi neprestano menjaju, posebno ako ste rešili da uradite nešto neobično. Ovo je sjajan trenutak da prikočite i da napravite planove koji uključuju partnera i porodicu. Očekuju vas lepe vesti, ali budite mirni i nemojte odmah da delite svoje radosti sa komšijama jer su zavidni. Slobodni Rakovi, nemojte se plašiti da pozovete simpatiju na dejt. Uvek dajte šansu potencijalnoj ljubavi.

POSAO: Napravite korak ka postizanju svojih već razvijenih ciljeva i ideja. Sada je dobro vreme da posadite seme budućeg uspeha, ali ne zaboravite da se zaustavite i nagradite sebe koliko ste daleko stigli. Budite oprezni sa svojim novcem. Žedni ste novih znanja i lako ćete ih dobiti.

ZDRAVLJE: Napeti ste i nervozni, a to ste sami sebi bespotrebno napravili. Potrudite se da što više odmarate i okružite se dragim, pozitivnim ljudima i lepim sadržajima u kojima uživate. I razgovor sa stručnim licem nije na odmet.

 nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 26. avgust   1. septembar

LJUBAV: Planetarna energija sada može biti odlučujući faktor u načinu na koji percipirate partnera i vaš odnos, tako da u ovom trenutku nemojte donositi nikakve nagle odluke, radije sačekajte mirnije vreme kad možete doneti odgovarajuće rešenje. Ne treba vređati i svađati se sa rodbinom ako niste zadovoljni savetima koje vam upućuju. Neprestano vas prati osećaj nezadovoljstva, što je uzrok razdražljivosti i sklonosti svađi, zato svoje stanje podelite sa partnerom – on je vaš oslonac i podrška. Ako imate vremena da zajedno putujete, iskoristite priliku. Slobodni Lavovi, događaji i promene koje nisu posebno prijatne počinju da osvajaju vaš stabilan i zaštićen svet, zato budite oprezni. Posvetite se sebi i kreativnim hobijima koji će vam doneti dovoljnu dozu nadahnutosti. 

POSAO: Nagrađivan napredak će biti uz one koji se bave preduzetništvom. Ipak, vaši planovi mogu poći po zlu zbog neočekivanog hitnog susreta sa uticajnim ljudima. Bez oklevanja prihvatite predlog koji će vam doneti dobar profit. Pravilna procena će vam pomoći da donesete prave zaključke i preduzmete neophodne radnje.

ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja. Obezbedite sebi periode mira i opuštanja da biste napravili ravnotežu sa aktivnostima i obavezama i održali optimalni nivo energije. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 26. avgust   1. septembar

LJUBAV: Porodične svađe ne bi trebalo da vas brinu, jer ponekad u teškom trenutku ljudi kažu stvari koje ne misle. U poslednje vreme imate sumnje u ispravnost sopstvenih stavova. Iskreno govorenje o tome kako se osećate moglo bi da promeni situaciju sa partnerom brže nego što mislite. Krenite na zajedničko putovanje ako ste sigurni da će vas ispuniti dobrim uspomenama. Planete vam daju priliku da zastanete i razmislite da li ste zaista povezani sa pravim ljudima. Zadržite dobro raspoloženje i stav, uprkos svojim problemima. Slobodne Device, ovo je povoljan period za razne vrste izlazaka, druženja, aktivnosti. Budite svoji i dozvolite drugima da vam se približe.

POSAO: Napredak ka prosperitetu je u vašim rukama, a takođe ćete imati priliku da proširite svoje vidike. Ako ste odlučili da date dozvolu za finansijsku investiciju – sačekajte prikladniji period kada ćete povećati prihode. Ponovo razmislite o svojim planovima za nove aktivnosti ako ih smatrate profitabilnim. Uskoro će vam se ukazati povoljna finansijska prilika.

ZDRAVLJE: Bavite se svojim duhom i psihom – ova vrsta aktivnosti za vas je od vitalnog značaja, jer vaše zdravlje zavisi od vaše unutrašnje uravnoteženosti. 

Ako ste uživali u našem nedeljnom horoskopu, pročitajte i naš letnji seks horoskop.

Comments