nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 26. avgust   1. septembar

LJUBAV: Trenutno planetarno poravnanje može vam stvoriti lični osećaj sukoba, što se može odraziti i na vaš odnos sa partnerom. Ovaj period je neprikladan za spor jer ste nestrpljivi i impulsivni. Astralni uticaji vas podstiču da razmišljate o novim načinima rešavanja svojih problema. Da biste se primirili, putovanje sa partnerom je sad veoma dobro za vas. Potrudite se da mu priredite neko lepo iznenađenje što će dodatno opustiti vaš odnos i vratiti onu iskru s početka. Slobodne Vage, iako prethodni dejt nije prošao onako kako ste očekivali, dajte drugu šansu potencijalnom partneru. Vrlo je izvesno da je samo bio nesiguran i uzbuđen (kao i vi), pa mu dozvolite da se “iskupi”.

POSAO: Bićete zadovoljni postignutim rezultatima na ličnom nivou, što takođe donosi sigurnost u vašu budućnost kao profesionalaca. Da biste izbegli nestašluke svojih neprijatelja – nemojte deliti svoje namere. Ako vam se nude novi izvori prihoda, nemojte ih odbijati. Poteškoće će vam pomoći da dokažete za šta ste sposobni.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, u formi ste i spremni za akciju – uložite tu energiju u sport, organizaciju izleta, kretanje i boravak u prirodi.

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 26. avgust   1. septembar

LJUBAV: Ne smete biti nestrpljivi samo zbog sitnih prepreka na putu. Želite da se u potpunosti posvetite partneru, ali vam spoljne situacije ne dozvoljavaju, pa napravite balans u vašoj svakodnevici. Budite oprezni u komunikaciji sa ljudima oko vas, posebno u vašoj porodici, jer ste trenutno obuzeti sobom, ali uskoro ćete poželeti da slušate i brinete. Oni od vas koji su se odlučili za putovanje sa partnerom mogu to učiniti. Zvezde vam daju samopouzdanje da pravite veće zajedničke planove u budućnosti. Slobodne Škorpije, ako želite da napravite promene u svom životu, dobićete svu pomoć koju želite i koja vam je potrebna od trenutnog planetarnog poravnanja. Budite fleksibilni da se nosite sa svakom novonastalom situacijom.

POSAO: Uspeh je vaš ako se ne plašite da rizikujete. Morate se zaštititi od rizičnih poduhvata da biste izbegli finansijske gubitke. Procenite svoje korake, razmislite o svojim postupcima i izbegavajte pogrešan put.

ZDRAVLJE: Kretanje će vam dobro činiti, ali izbegnite preterano zamaranje. Preduzmite lagane aktivnosti u odgovarajućem društvu, to će vam prijati. Moguće migrene.

nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 26. avgust   1. septembar

LJUBAV: Odnos sa partnerom je stabilan, ali približava se period kontroverzi, od kojih ste pojedine sami kreirali. Radite ono što najbolje radite – idite korak po korak, budite strpljivi i prihvatite odgovornost za svoja dela. Energija koja zrači sa planeta može podstaći da vaša veoma duboka osećanja isplivaju na površinu. Vaš život se može razvijati drugačije od vaših ideja i planova za naredni period. Nebeska konfiguracija vas srdačno poziva da sednete i analizirate svoj život iz što više različitih perspektiva koliko možete. Slobodni Strelci, pred vama su izazovi koji će vam pomoći da pronađete novi pristup u rešavanju ličnih problema. Pažljivo merite svoje reči i dela.

POSAO: Očekujte odličan finansijski profit. Sve što preduzmete timski, sa osobama sa kojima možete slobodno da razmenjujete ideje i menjate koncepte u hodu, biće veoma uspešno. Nije vreme za presudne odluke i velike promene, već za sakupljanje i procesuiranje brojnih ideja.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je kretanje u prirodi – najbolje bi bilo da organizujete izlet, ili da se bavite sportskim aktivnostima i spojite boravak u prirodi sa druženjem i zabavom. Mogući bolovi u leđima.

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 26. avgust   1. septembar

LJUBAV: Budite staloženi ili ćete morati da se pozabavite rešavanjem problema koji mogu biti dugotrajni. Astralno poravnanje vas stavlja u veoma optimistično i pomalo nadrealno raspoloženje. Mala analiza donosi fascinantne uvide – pogotovo u odnosu sa partnerom. U ovom periodu ćete čuti loše vesti koje morate prihvatiti sa smirenošću. Ako ste imali velike planove za društveni izlet ili putovanje sa partnerom, možda ćete morati da ih otkažete zbog nepredviđenih situacija. Slobodni Jarčevi, sledite svoje srce, a sve drugo će doći prirodno.

POSAO: U narednom periodu možete se suočiti sa neprijateljima koji su postavili cilj da vam pokvare planove. Osetićete zavist koju izaziva vaš uspeh, koji je uobičajen i ne bi trebalo da vam smeta. Samo vi znate da su dobri odnosi sa drugima katalizator vašeg uspeha. Budite uzdržani i hladni kada su vaši interesi u pitanju.

ZDRAVLJE: Manje hronične smetnje mogu se pojačati u ovom periodu, zbog napetosti i preosetljivosti. Opuštanje pronađite u opuštajućoj aktivnosti. 

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 26. avgust   1. septembar

LJUBAV: Eventualne okolnosti u odnosu sa partnerom će vas primorati da se pridržavate svojih principa, ali to možda nećete uspeti u ovom trenutku, zato ne gubite na samopouzdanju. Sada se možda osećate prilično emotivno, ali vam nedostaje osećaj jasnoće. Nemojte putovati. Planete obećavaju vesti u vezi sa bliskim prijateljem koje će vas prijatno iznenaditi. Problemi sa ljudima u vašem okruženju su realna mogućnost i rešićete ih ako reagujete tek nakon detaljne analize. Slobodne Vodolije, bićete na pravom mestu u pravo vreme i da biste bili uspešni – potrebno je samo da sledite svoju intuiciju.

POSAO: Na novim sastancima ne propustite priliku da stvorite korisna partnerstva. Uprkos tenzijama u toku ovog perioda, rezultat obavljanja hitnih zadataka je neočekivano visoka finansijska nagrada koju ćete uskoro dobiti. Ako ste dogovorili važan sastanak, uradite to što je pre moguće. Pravilno rasporedite snagu da biste izbegli preopterećenje.

ZDRAVLJE: Naporan period ćete pregurati zdravi, ukoliko vodite računa o sebi i ne iscrpljujete se. Odredite obavezno vreme za odmor i opuštanje.

nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 26. avgust   1. septembar

LJUBAV: Sada nije vreme za važne odluke, već pokažite smirenost i strpljenje. Očekujte vesti za problem neispunjenih obećanja i obaveza, što može uticati na vaš odnos sa partnerom. Pozitivne promene su moguće ako analizirate svoje postupke i budete pažljivi u svojim rečima. Planetarna konfiguracija ovog perioda donosi sve vrste kreativnih i inspirativnih mogućnosti za pravljenje budućih planova sa partnerom. Budite oprezni kada dajete obećanja. Slobodne Ribe, uskoro ćete biti odlučni da iskažete svoja osećanja. Planetarno poravnanje naglašava češće izlaske i aktivnosti sa prijateljima.

POSAO: Naporan period na poslu, ispunjen preprekama – odložite poslovne pregovore u vezi sa partnerstvima, čak i ako se radi o pouzdanim prijateljima i saradnicima. Budite ljubazni, šarmantni i ne propustite priliku da pokažete svoju inteligenciju. Bićete obogaćeni novim saznanjima koja će vam doneti veliku korist.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i spremni za sve što je pred vama, ali pokušajte da se ne iscrpljujete. Obezbedite sebi redovan san i odmor. 

Naslovna fotografija: instagram.com/parisianamour

 

Ako ste uživali u našem nedeljnom horoskopu, pročitajte i naš letnji seks horoskop.

Comments