ovan211111111111111111112 Nedeljni horoskop: 26. decembar – 01. januar

Ako radite u manjoj firmi i kolektivu, vaš talenat će odskočiti. Prosto imate želju da se dokažete i pokažete u najboljem izdanju pred sam kraj godine. Vaše ideje će saradnici oberučke prihvatiti jer ste uvek inovativni i smislite nešto novo što bi vama ali i drugima olakšalo posao. Iako ste umorni sada dajte pun gas i stavite svima do znanja koji su razlozi što vas nadređeni cene i izuzetno poštuju. Vaš trud će se i novčano isplatiti te očekujte bonuse i povišicu. Zauzeti Ovnovi kao da se bore sa svojim osećanjima i fali im pažnja i nekadašnja bliskost. Mnogi se dvoume da li da nastave vezu jer mnogo toga ne štima, a i komentari od strane partnera umeju baš da vas povrede. Slobodnima se smeši obnavljanje veze koja je u skorije vreme prekinuta.

bik111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 26. decembar – 01. januar

Na svakom koraku biće šansi da nađete posao ili da napredujete. Vredni ste i uporni pa su i rezultati prisutni. Iskoristite ovu sedmicu jer zaista ste u nikad boljem položaju da ostvarite sve ciljeve koje ste planirali. Smeši vam se odličan početak godine. Iako vam se možda, na prvi pogled, neki poslovi ne čine kao izuzetna prilika, ubrzo ćete shvatiti da niste bili u pravu. Posavetujte se sa porodicom ili prijateljima oko pravog izbora, ali ipak se najviše oslonite na vašu intuiciju. Slobodnim Bikovima neće nedostajati flertova jer prosto šarmirate suprotan pol gde god da se pojavite. Ipak teško da ćete se odlučiti za ulazak u dugu vezu. Zauzetima je ovo period u kome mogu da se udalje. Razlog je taj što je partner preterano zaokupljen finansijama.

blizanci211111111111111111111 Nedeljni horoskop: 26. decembar – 01. januar

Očekujte pomoć od osobe sa kojom niste ostvarili najbolji kontakt, a koja će se naći na rukovodećoj poziciji. Pomoć nekada dolazi baš sa neočekivanih strana.Vi imate jasan cilj, a to je da se umilite šefovima i svima na rukovodećim pozicijama pa nije za neočekivati da se nađete na liderskoj poziciji krajem godine. Prosto imate jasan cilj kojem težite i svoje planove polako sprovodite u delo. Dosta toga ste naučili od starijih ili iskusnijih kolega. Zauzeti Blizanci su suviše hladni i nepristupačni. Iako se partner trudi da vam udovolji vi ste bez emocija i suzdržani. Što pre promenite takvo ponašanje da ne biste Novu godinu dočekali sami. Slobodni Blizanci u prvi mah deluju nezainteresovano, ali zapravo jedna osoba vam se sviđa da prosto jedva čekate ponovni susret. Preuzmite inicijativu, sigurno nećete biti odbijeni.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments