rak211111111 111111111111 Nedeljni horoskop: 26. decembar – 01. januar

Imate osećaj da ste bespomoćni i da ništa ne možete da iskontrolišete. Stvari na poslu su se iskomplikovale, a vi reagujte suviše sporo i nespremno. Povedite računa i šta potpisujete pošto mogu nešto da vam podvale. Prosto vam ne ide pa vam savetujemo da se mnogo emotivno ne uzbuđujete, a odluke prepustite nadređenima. Izvršavajte samo ono što se od vas traži i ne pokušavajte da savetima ili samoinicijativno nešto promenite. Slobodni će upoznati interesantne ljude na nekoj proslavi ili zabavi. Prijaće vam prisustvo vedrih i nasmejanih persona. Zauzeti mogu da odahnu kad je ljubav u pitanju jer vas očekuje mirna sedmica, a partner će vas iznenaditi nekim lepim poklonom.

lav211111111111111111111 Nedeljni horoskop: 26. decembar – 01. januar

Vaše ambicije rastu iz dana u dan, a svakako da entuzijazma neće manjkati ukoliko odlučite da započnete samostalan posao. Ipak ovo nije period kada posao treba da menjate jer za sada vam ide dobro, solidno zarađujete i preterano se ne umarate. Moguće je da vam krajem nedelja malo koncentracija opadne, a to je i zbog toga što mnogi od vas planiraju uskoro odmor i neko putovanje. Promena okruženja bi vam svakako prijala. Slobodne će kontaktirati osoba iz prošlosti što će vas zapanjiti. To nikako niste očekivali i bićete zbunjeni. Prosto nećete znati kako da reagujete niti kako da se postavite u novonastaloj situaciju. Zauzetim Lavovima sledi planiranje zajedničkog života ili proširenje porodice.

devica211111111111111111111 Nedeljni horoskop: 26. decembar – 01. januar

Najviše glavobolja zadavaće vam finansije ove sedmice. Prosto ste trošili više nego što su vaše mogućnosti pa sada tražite priliku i posao kako biste honorarno zaradili koji dinar. Široke ste ruke, niste štedeli na poklonima niti na sebi, ali malo ste preterali što vas sada košta nerava. Posao obavljate mehanički i za sada nema nekih drastičnih promena. Sve teče u jednom pravcu, a to vam i prija. Niste raspoloženi za promene, inovacije niti iznenađenja. Zauzeti će zameriti voljenoj osobi na nedruštvenosti i statičnosti. U vezi vam je postalo poprilično dosadno, fale vam provod i izlasci. Slobodni će sredinom nedelje upoznati nekoga ko je slobodnog duha baš kao i oni.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments