jarac211111211111111111111 Nedeljni horoskop: 26. decembar – 01. januar

Izbegavajte rizike i nipošto ne ulažite novac. Finansijska situacija se popravila ali nedovljno da biste rizikovali da izgubite velike količine para. Izbegavajte poslove sa rođacima i pazite kome pozajmljujete novac jer mnogi nemaju nameru da vam ga vrate. Na radnom mestu biće krajem sedmice pomalo haotično pa se spremite za dodatna angažovanja i prekovremeni rad. Zauzeti će planirati poslovni put i duže će se zadržati što će rastužiti voljenu osobu. Povedite računa i na način na koji komunicirate. Moguća su neslaganja. Slobodni Jarčevi skloni su neobavezim avanturama i flertovima. Godi vam da menjate partnere i da ste nestalne prirode.

vodolija211111421111111111111 Nedeljni horoskop: 26. decembar – 01. januar

Na poslu kao da ste upali u kolotečinu i ništa vas ne interesuje. Prosto sve radite rutinski bez imalo žara i entuzijazma. Saradnici vas mogu optužiti da ste nadobudni i nezainteresovani da im pomognete, a vi ste u stvari razočarani međuljudskim odnosima i zato vam odlazak na posao predstavlja teret. Vodolije koje su u vezi doživeće neprijatnu situaciju jer je partner ljut što ga zanemarujete i često kritikujete. Doći ćete u situaciju da se prepirete i pravdate. Slobodne Vodolije maštaju o romantičnoj vezi, ali od nje, bar za sada, nema ništa.

ribe211111221111111111111 Nedeljni horoskop: 26. decembar – 01. januar

Na poslovnoj sceni trenutno dominirate i sve su oči uprte u vas. Svi žele da vam se umile i steknu vaše poverenje jer munjevitom brzinom napredujete i oni na položaju često traže vaše savete i mišljenje. Iskoristite priliku i mogućnosti koje vam se nude da u Novu godinu uđete na nekoj liderskoj poziciji. Zaslužili ste marljivim i predanim radom. Vreme je da drugi rade za vas,a da vi ubirate plodove svog zalaganja. Slobodne Ribe su trenutno preokupirane poslom, pa nemaju mnogo vremena za ljubav i izlaske. Ipak, pažnju će vam privući vrlo temperamentna osoba. Zauzete Ribe su tužne i imaju osećaj d aih partner zanemaruje. Opustite se, proći će vas taj osećaj. Možda voljenu osobu smao muče brige na poslu.

 

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

 Izvori fotografija: fashiongonerogue.com

 

Milena Stojanović

 

Comments