vaga211111111111111111111 Nedeljni horoskop: 26. decembar – 01. januar

Ove nedelje naći ćete se pred izazovima. Od vas će se tražiti da rešite neku konfliktnu situaciju ili da donesete prelomnu odluku. Vodite se zdravim razumom i neće biti briga. Sa saradnicima imate dobar i fer odnos ali naći ćete se cele nedelje u gužvi pa nećete moći svima da izađete u susret, date savet ili da ih odmenite. Mislite na sebe i posvetite se nekim aktivnostima koje ste zapostavili. Možete obnoviti neke kontakte sa starim saradnicima. Zauzete Vage su veoma osećajne i strpljive. Imate razumevanja za partnerove česte promene raspoloženja. Uživaćete u zajedničkim trenucima, ali pazite da ne preterate jer ste i suviše tolerantni. Slobodne Vage su šarmantne i žarko žele da se zaljube. Pažnju će vam privući ozbiljna osoba koja radi sa vama.

skorpija211111111111111111111 Nedeljni horoskop: 26. decembar – 01. januar

Vama ne pada teško kada imate puno posla ali vas nervira to što marljivo radite dok na radnom mestu ima onih koji hvataju krivine i izbegavaju dodatni angažman. Teško će vam pasti takva situacija pa ćete sa nekim kolegama doći u konflikt. Pazite u tim trenutcima šta izgovarate da se kasnije ne biste kajali i nekoga povredili. Pazite se starijih i preambicioznih osoba koje su sklone da vas dožive kao konkurenciju, pa i da vas sabotiraju. Zauzetim Škorpijama godi vreme koje provode kraj voljene osobe. Partner se trudi na sve načine da vam udovolji, a i vi mu uzvraćate istom merom. Slobodne Škorpije trenuto žele samoću i prija im sloboda.

strelac211111111111111111111 Nedeljni horoskop: 26. decembar – 01. januar

Niste se najbolje organizovali u prethodnom periodu pa sada trpite posledice. Dodatnu tenziju stvara vam i to što vas kolege često opominju zbog sitnih grešaka, a načinili ste ih jer ste preumorni i iscrpljeni. Radite za troje, preforsirali ste se i preko vam je potreban odmor. U vašem poslovnom okruženju sve stagnira, promena nema ni na vidiku i to vas opterećuje jer ste poprilično nezadovoljni poslom koji obavljate. Mnogi Strelčevi razmišljaće o promeni radnog mesta. Zauzeti su prilično ljubomorni i netolerantni. Slobodni, nemojte da vas zavara fizički izgled osobe koja žarko želi da vas osvoji. Sagledajte celokupnu sliku.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments