nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 26. mart – 1. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima vlada izvesno zatišje. Ako ste se u prethodnom periodu sukobljavali, sada ćete se povući, jer imate potrebu da se posvetite sebi, da razmislite o svemu i sagledate svoj udeo u neravnoteži koju osećate. Slobodni Ovnovi koji su u potrazi za partnerom, mogli bi da sretnu zanimljivu osobu. Zvezde vam savetuju da ne radite ništa kao što inače radite – potražite novi pristup odnosima, da ne biste upali u stari, nezadovoljavajući obrazac. 

POSAO: Bićete zainteresovani za razmatranje planova za budućnost, stvaranje nečeg novog, ili menjanje smera u kome se krećete, ka nečemu novom. Zbog toga je potrebno da analizirate svoje prethodne akcije i postupke, da ne biste ponavljali greške. Uspeh zavisi od vas i imećate prilike da proširite svoje vidike i primenite svoja saznanja u praksi. 

ZDRAVLJE: Generalno se dobro osećate. Rasporedite svoje snage, da ne biste svaki dan završavali iscrpljeni. Promenite način ishrane. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 26. mart – 1. april

LJUBAV: Iskrena i otvorena komunikacija, ljubaznost i velikodušnost, ali i promišljenost (ne podležite impulsivnim reakcijama) doneće vam napredak u odnosu sa voljenom osobom. Razmišljajte o sebi i preispitujte se, ima mnogo toga što možete promeniti na bolje u važnim odnosima. Slobodni Bikovi doživljavaju razne situacije (poznanstva, flert, mogućnost za avanturu), na specifičan način, pod uticajem planetarne energije. Nastavite da promišljate i ne donosite ishitrene zaključke i odluke, savetuju zvedze. Ostanite na distanci. 

POSAO: Poslovni sastanci su uspešni, ali ako niste detaljno pripremili sve ono što treba da iznesete, odložite ih na par dana. Budite strpljivi u realizaciji svojih planova, možda ćete morati da ih prilagođavate okolnostima, ili da tolerišete neka kašnjenja i odlaganja, onoga što ne zavisi od vas. Budite realni i skromni, uspeh je blizu.

ZDRAVLJE: Stabilni ste zdravstveno. Imate potrebu da dublje istražite svoj emotivni svet, nova saznanja su vam dostupna. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 26. mart – 1. april

LJUBAV: Naći ćete sigurnost i podršku u društvu partnera, kao i u uskom porodičnom krugu. Imate prilike da rešite neke probleme u važnim odnosima, sa osobama sa kojima već duže izbegavate suočavanje. Slobodni Blizanci bi mogli da se osećaju progonjeno – neko vas drži za reč, a vi ste obećali nešto što niste spremni da učinite. Povedite otvoren razgovor i raščistite to, kao i druge nesuglasice koje možda imate sa bliskim osobama i porodicom. 

POSAO: Možete dobiti predlog za dodatni posao ili partnerstvo, koji treba da razmotrite (i verovatno prihvatite). Ne precenjujte svoje snage, ali nemojte ni sumnjati u sebe – realno procenite svoje znanje i sposobnosti, da biste ostali na putu prosperiteta, kojim se krećete. Dobra zarada na vidiku. 

ZDRAVLJE: Pravi je trenutak da krenete u teretanu, ili na drugi način povećate fizičku aktivnost. Vodite računa o ishrani. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 26. mart – 1. april

LJUBAV: Uvek je dobra ideja krenuti u romantičnu avanturu sa voljenom osobom, a sada je pravi trenutak. Oživite i produbite svoj odnos nekom zajedničkom akcijom i ne upuštajte se u nepotrebne razgovore. Ostavite prošlost na miru i uživajte u sadašnjosti. Slobodni Rakovi bi mogli da se osećaju nesigurno i teskobno u nekom odnosu za koji ne znaju kuda vodi, ili u susretu sa nepoznatim osobama. Obično uspevate da prikrijete svoju nesigurnost i osetljivost, ali planetarni aspekti ih sada iznose na videlo. 

POSAO: Držite se svojih principa i ne odstupajte. Vi ste dokazali svoju profesionalnu vrednost i imate pravo da birate i postavljate pravila. Ključ uspeha u ovom periodu je sprovođenje sopstvenih ideja, što može da znači odbijanje predloga i ideja koje drugi iznose. 

ZDRAVLJE: Ukoliko ste imali neke zdravstvene smetnje, ovo je period u kome ćete se brže oporavljati. Ako ste zdravi, vodite računa o sebi, osluškujte svoje telo. 

Comments