nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 26. mart – 1. april

LJUBAV: Harmoniju u vašim partnerskim odnosima u ovom periodu mogu narušiti partnerovi emocionalni „ispadi“ – može pokazati nezrelo i neuravnoteženo ponašanje, što će vas neprijatno iznenaditi. Razmislite o okidačima i pomozite partneru da sagleda sebe i pronađe uzroke svog neadekvatnog ponašanja. Slobodni Lavovi će ostati slobodni. Ukoliko pokušavate da uspostavite neku bliskost, vodite računa da budete odmereni i jasni u izražavanju svog mišljenja i osećanja, da ne biste bili pogrešno shvaćeni. Ne ulećite u avanture. 

POSAO: Dobar period za sumiranje rezultata i preispitivanje trenutne situacije. Planetarni uticaj donosi polet i inspiraciju Lavovima koji se bave dinamičnim, ili kreativnim poslovima. Moguće su ponude koje treba da razmotrite, ukoliko se podudaraju sa vašim planovima za budućnost. Imate priliku za dodatnu jednokratnu zaradu, nemojte je propustiti. 

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost i promena rutine. Ako ste već aktivni, promenite vrstu rekreacije ili sporta, ili doba dana određeno za vežbanje.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 26. mart – 1. april

LJUBAV: Vaše želje i snovi nisu u skladu sa realnošću, što će vam teško pasti, jer to znači da ste nezadovoljni i neispunjeni. Partner primećuje vaš nemir i uplašen je da vas ne izgubi. Razmotrite zajedno ono što imate i ono što je svakome od vas potrebno i što želi ubuduće. Slobodne Device mogu upoznati nove osobe preko nekog projekta ili humanitarnog rada, uživo, ili na internetu. Bićete zadovoljni sobom i utiskom koji ostavljate na druge, a neko od novih poznanstava moglo bi da se nastavi i produbi. 

POSAO: Možete dobiti pomoć neke uticajne osobe, što će pokrenuti realizaciju vaših planova. Razmislite o svojim sledećim koracima i ne žurite da ih sprovedete u delo. Takođe razmislite da li ste povezani sa pravim ljudima i razgovarajte o tome sa nekim u koga imate poverenja. Rešavajte najpre tekuće zadatke i poslove i budite strpljivi. 

ZDRAVLJE: Slušajte svoju intuiciju i osluškujete svoje telo i svoja osećanja, pa ćete tačno znati kako da izbalansirate svoje duhovno i telesno blagostanje. 

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 26. mart – 1. april

LJUBAV: Vaša navika da procenjujete i sebe i partnera i tražite uzroke nesuglasica je dobra, ali ne mučite se suviše, vrteći filmove iz prošlosti. Pokažite nesebičnost i izađite partneru u susret u ovom periodu, pa će vam se odnosi stabilizovati. Slobodne Vage će biti u centru pažnje i biće mnogo prilika za flert i zabavu. Uživate u pažnji koju dobijate, ali vi tražite nešto dublje i više od obične privlačnosti i hemije. Možete se osećati napeto zbog toga, iako ste u suštini stabilni i znate šta hoćete. 

POSAO: Uronite u posao, održite sve zakazane sastanke, napravite planove i budite spremni da ih prekrajate i prilagođavate. Možete se osećati prilično nestrpljivo, ali ako žurite i “gurate” stvari, nećete dobiti ništa osim glavobolje. Nećete brzo ostvariti svoje planove i budite spremni na to. Nemojte oklevati da prihvatite predlog koji će vam doneti zaradu. 

ZDRAVLJE: Problemi sa varenje i stomakom mogu biti uzrokovani nervozom i napetošću, pa se postarajte da se dovoljno odmarate i zdravije hranite. 

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 26. mart – 1. april

LJUBAV: Može vam biti teško da razumete partnera, pa ako postoji neko delikatno pitanje koje muči njega ili vas, možda je najbolje da odložite ozbiljne razgovore za trenutak kada ćete biti saosećajniji i spremniji da angažujete svoju intuiciju. U međuvremenu, ima toliko toga zanimljivog što zajedno možete da radite. Slobodne Škorpije mogu otkriti da im je teško da komuniciraju sa osobama koje nisu na istom nivou svesti, obrazovanja, kulture, iako osećaju onu osnovnu privlačnost. Možete se prepustiti strasti, ali neispunjenost i nekompletnost će pratiti takve odnose. 

POSAO: Ako ste puni entuzijazma i energije i radite žustro i mnogo, možete stvoriti atmosferu netrpeljivosti oko sebe – drugima se ne sviđa vaša živahnost, jer u poređenju sa vama deluju mrzovoljno i neefikasno. Istrajte u onome što radite, jer na kraju, vaša hrabrost i trud će biti prepoznati i vrednovani. Ako ste uključeni u neku poslovnu situaciju koja vam se ne dopada, razmislite o tome kuda to vodi i zašto ste uopšte angažovani. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i puni ste energije, koju imate potrebu da trošite. Nemojte to činiti tako što nećete spavati, već pojačajte fizičku aktivnost. 

Comments