nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 26. mart – 1. april

LJUBAV: Period ljubavi i prisnog zajedništva je pred vama, osećaćete da su vam partnerski odnosi važniji, nego ikada ranije i prijaće vam bliskost i intima. Bićete u stanju da se predate bezrezervno i nećete imati onu distancu koju uvek duboko u sebi zadržavate, jer obično osećate da vas veza sputava i da gubite svoju slobodu. Slobodni Strelci se osećaju veoma stabilno i samouvereno – zračite svojom osobenošću i harizmom i možete privlačiti u ovom periodu osobe koje imaju posebne kvalitete i visok status u društvu. Slušajte svoje srce, ono vam vrlo razgovetno govori! 

POSAO: Možete se sresti sa problemima, čije će vam rešavanje doneti poštovanje, jer ćete dokazati svoje sposobnosti. Držite se svojih principa i svojih vrednosti, a ako ste u poslovnom partnerstvu, pokažite se kao partner na koga je moguće osloniti se. Nastavite dalje držeći se svojih vrednosti i samouverenosti, pa ćete prevazići kontroverze sa kojima ćete se sresti i koje ste sami kreirali. Postoji mogućnost za kratkoročni posao koji će vam doneti dobru zaradu. 

ZDRAVLJE: Održavajte formu, vežbajte, krećite se, boravite u prirodi, radite na sebi, hranite se zdravo, odmarajte i zabavljajte se – sve u pravim dozama i pravo vreme. 

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 26. mart – 1. april

LJUBAV: Promana u vašem partnerskom odnosu ogledaće se u dubljoj povezanosti i međuzavisnosti – u ovom periodu možete osetiti koliko vam je partner potreban i koliko ste vi njemu potrebni. Udružite svoje energije, svoju inteligenciju i interese i sve što zajedno preduzmete biće vrlo uspešno. Slobodni Jarčevi su daleko od harmonije kojoj teže – preispitajte sebe i svoje obrasce, koji vas ograničavaju i sputavaju da pronađete odgovarajuću osobu. Zvezvde vam poručuju da treba da se promenite, da biste se otvorili za ljubav. 

POSAO: Ne započinjite zadatke sa kojima ćete se boriti, jer nemate dovoljno znanja u toj oblasti. Naravno da možete naučiti ono što ne znate, ali to će vam oduzeti suviše vremena u ovom trenutku i skrenuti vam pažnju sa tekućih dužnosti, pa možete praviti greške. Nemojte sarađivati sa ljudima koji su vas već više puta razočarali. Sačekajte povoljniji period da povećate svoje prihode. 

ZDRAVLJE: Moguće manje zdravstvene smetnje, vezane za neke hronične tegobe, koje se mogu pojačati u ovom periodu. Ako imate redovnu terapiju možda je potrebno korigovanje ili zamena. 

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 26. mart – 1. april

LJUBAV: Prihvatite da je vašem odnosu potrebna promena i podsticaj i ne potiskujte svoja osećanja. Da biste došli do promene koja će oživeti vaš odnos, morate priznati sami sebi neke stvari u vezi sa određenim osećanjima koja ste do sada uspešno ignorisali. Nemojte biti tvrdoglavi, opustite se. Slobodne Vodolije će se takođe suočavati sa potisnutim i nepriznatim osećanjima, odnosno, njihovim posledicama. Međutim, morate to uraditi sami sa sobom, bez uključivanja drugih u vaše lične drame, jer biste time samo mogli sebi da nanesete štetu. Nova perspektiva vam može doneti neka razočaranja. 

POSAO: Nove informacije će vas navesti da preispitate svoje postupke i pristupe rešavanju problema. Možete napraviti veliki korak, koji će vas približiti ostvarenju vaših ciljeva, ali nemojte zapostaviti redovne probleme i zadatke koji zahtevaju vašu pažnju i energiju. Ukoliko radite u timu, možete imati poteškoća zbog nedostatka saradnje sa kolegama. Naročito dobar period predstoji umetnicima – možete dobiti predlog koji će vam ostvariti snove.

ZDRAVLJE: Rasejani ste u ovom periodu, pa se morate čuvati od povreda, prilikom fizičkog posla, u kuhinji, ili vožnji. Meditirajte da pojačate koncentraciju.

nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 26. mart – 1. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima budite taktični i strpljivi u ovom periodu, vi možda tačno znate kakav problem ima vaš partner i kako da ga reši, ali morate sačekati da on to sam uvidi. Kada se to desi, vaš odnos će se produbiti i osnažiti. Slobodne Ribe imaju šansu da upoznaju nekog posebnog, sa kim mogu ostvariti trajan odnos. Osećaćete se veoma samouvereno i odlučno po pitanju svojih osećanja, pa nećete oklevati da ih iznesete i da kažete šta je ono što želite i čemu se nadate. Ipak se uverite da vas druga osoba pravilno shvata i da nije rezervisana prema vama. 

POSAO: U ovom periodu može se aktuelizovati neki plan koji ste odavno odbacili ili na njega zaboravili. Preuzmite inicijativu na poslu, ako treba insistirajte da se neke stvari obave onako kako vi mislite da treba, a zatim se potrudite da osigurate svoje zasluge i poziciju. Oslonite se na svoju intuiciju, kako biste pravilno procenili situaciju, doneli prave zaključke i preduzeli potrebne mere. 

ZDRAVLJE: Umerenost u svemu je ključ stabilnosti i zdravlja u ovom periodu. Nemojte suviše jesti, ali ni gladovati, krećite se, ali se ne zamarajte, naročito ako ste u fazi oporavka. 

Naslovna fotografija: instagram.com/ootdmagazine

Brankica Milošević

Comments