ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 27. februar   04. mart

Ono što će definitivno obeležiti početak ove nedelje jesu vaše ambicije koje su previsoke, ali ništa nije nedostižno. Verujte čvrsto u sebe i u svoje zamisli i ideje, jer ste na dobrom putu da sebi obezbedite napredak i finansijsku sigurnost. Dobro ste raspoloženi, puni ste pozitivne energije i na poslu vam nikako nije monotono niti dosadno. Naprotiv, odlično se zabavljate, a i komunikacija sa saradnicima znatno se popravlja. Ne nervirajte se oko sitnica i budite malo maštovitiji. Taj segment vam nedostaje kako biste bili kreativniji i još opušteniji. Slobodni Ovnovi imaju udvarače sa svih strana i prosto ne znate za koga da se odlučite. Vodite se razumom ovoga puta i birajte osobu sa kojom ćete moći da funkcionišete na duže staze. Zauzeti su previše liberalni i vešto prikrivaju partnerove mane. Suviše idealizujete voljenu osobu, ali u vezi vam je lepo i stabilno i čeka vas mirna sedmica.

bik1111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 27. februar   04. mart

Pomalo vas je mučila neizvesnost i tenzija na poslu, ali tokom ove ili naredne nedelje ta neizvesnost će nestati i vi ćete odahnuti. Posao kojim se bavite ume da vam oduzme energiju i da vam preokupira misli, ali konačno ćete biti malo smireniji i odlukle ćete donositi hladne glave i bez nerviranja. Povedite računa sa kim se udružujete i kome se poveravate jer u vašem okruženju ima zavidnih ljudi kojima ste odavno trn u oku.  Naš savet je da ove nedelje nikako ne zapostavljajte porodicu i prijatelje zbog poslovnih obaveza. Slobodni Bikovi su željni pažnje i prijala bi im i kratka veza, jer već dugo ste preokupirani isključivo poslom i finansijama. Ljubav ste stavili na čekanje. Mnoge od vas ne drži mesto, pa je i to jedan od razloga zbog koga vam se čini da ni sa kim ne možete da nađete zajednički jezik. Zauzeti su preterano samostalni i ne vole kada im se partner meša u poslovne odluke. Uključite partnera bar u deo aktivnosti kako se ne bi osećao zapostavljenim i kao da mu ne verujete.

blizanci2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 27. februar   04. mart

Vi volite da rizikujete, ali ovaj period nikako nije dobar za velika novčana ulaganja niti za p0kretanje samostalnog biznisa. Koliko god vam se činilo da su vaše ideje inovativne i najbolje, sačekajte da se sve kocike slože i ne brzajte sa odlukama, da se kasnije ne biste gorko kajali. Svakako da je poželjno da više radite i da svu energiju preusmerite na dobitak i zaradu, ali posvetite se poslu maksimano iskreno i na duge staze, ne težite lakoj zaradi, preko noći. Možete obnoviti neke kontakte sa starim saradnicima. To se može do kraja meseca ispostaviti kao dobar potez. Slobodni Blizanci se ponašaju detinjasto i godi vam da flertujete i zavodite, ali onda se naglo povučete i posmatrate reakcije udvarača. Na taj način se zabavljate i ispitujete teren. Zauzeti Blizanci imaju potrebu da pokažu svoja osećanja i težite ka većoj bliskosti sa partnerom.

 Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments