rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 27. februar   04. mart

Vi imate toliko ideja i ambicija, ali isto tako muči vas osećaj da nemate sa kim da ih podelite i da vas niko ne razume. Zamislite nešto i krenete da o tome pričate, a onda naiđete na zid i neodobravanje kod saradnika. Bićete primorani da se za svoje ideje borite lavovski i da sa mnogo ubeđivanja i rasprava isterate svoje. To vam neće pasti teško. Navikli ste da od nemogućeg napravite zavidan uspeh. Ipak, pazite kako baratate novcem. Pazite se mladih i preambicioznih osoba koje su sklone da vas dožive kao konkurenciju, pa i da vas sabotiraju. Slobodne privlače osobe koje su finansijski stabilne i upešne. Volite da vreme provodite u razgovorima koji se tiču poslovnih ulaganja, pa stoga i tražite srodnu dušu sličnih ili istih pogleda na svet. Kod zauzetih su osećanja pomešana i vaša malodušnost je izvor svađa i prepirki sa voljenom osobom. 

lav21111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 27. februar   04. mart

Vreme je da nešto promenite kada je reč o ljudima sa kojima sarađujete. Imate osećaj da vas saradnici koriste ili da ne ulažu jednako novca i energije u poslovne poduhvate kao vi. Da se situacija ne bi dodatno iskomplikovala, najbolje je da se malo povučete i najvažnije odluke prepustite drugima. Vi za sada posmatrajte kako se situacija odvija i osluškujte šta drugi misle i govore. Budite mudri, ne ishitreni i nikako ne ulazite u konflikte niti svađe. Slobodni Lavovi imaju mogućnost da započni romantičnu vezu sa nekim koga će upoznati na slavlju ili u izlasku, dok zauzeti Lavovi i dalje tvrdoglavo teraju po svom i trude se da partnera ubede da su za sve u pravu. Budite bar malo popustljiviji, partner će to itekako ceniti.

devica2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 27. februar   04. mart

Za vas je ova nedelja period kada treba da se odmorite i da ne razmišljate previše o poslu i obavezama. Došlo je do prezasićenja i umora, pa ne bi bilo loše da uzmete par slobodnih dana i negde otputujete. Čim napunite baterije i kreativnost će se vratiti, a tada ćete se osećati sigurnije i neće vam faliti samopouzdanja niti energije. Više uspeha imaćete na ljubavnom, nego na poslovnom planu. Slobodni, uživate u flertu i pažnji koju dobijate od suprotnog pola bez obzira da li ste zainteresovani ili ne. Zauzete Device planiraće proširenje porodice.

 Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments