jarac2111112111111111111111111 Nedeljni horoskop: 27. februar   04. mart

Neplanirano i iznenada ćete se naći u centru pažnje, a prilike da napredujete i ostvarite svoje ciljeve biće višestruke. Odlično se slažete i sa osobama na položaju, što će svakako doprineti tome da ove sedmice zasučete rukave i p0kažete sav svoj potencijal. Vredni ste i požrtvovani, a vaš trud svakako da će biti i nagrađen. Suzbijte impulsivnost i iskoristite povoljan period da napravite dugoročne planove od kojih ćete profitirati i materijalno i duhovno. Možda nećete odmah videti perspektivu u nekim poslova koje počinjete ali će oni svakako da se isplate. Slobodni Jarčevi su veoma strastveni i trenutno vam prija da menjate partnere i ne želite da se skrasite. Zauzeti su, samo na prvi pogled, mirni ali svakako dominirate u vezi i prija vam da vi budete ti koji o svemu odlučuju.

vodolija2111114211111111111111111 Nedeljni horoskop: 27. februar   04. mart

Vama će bliska osoba sa kojom se družite i privatno pomoći da prevaziđete trenutnu krizu na poslu. Imate osećaj da vam nedostaje energije i da, zbog trenutne blokade, niste u mogućnosti da pokažete sav svoj potencijal. Udružite snage sa drugima i ne libite se da potražite savet iskusnijih kolega. Dobro će vam doći i osećaćete se manje rasterećeno. Od četvrtka imaćete manje posla pa ćete lakše izlaziti na kraj sa obavezama koje su se nagomilale. Nisu svi ljudi u vašem okruženju blagonakloni prema vama, te ne dozvolite da svi vide da ste trenutno ranjivi i umorni. Slobodnim Vodolijama smeši se emotivan susret na nekoj zabavi ili proslavi. Zauzete Vodolije pucaju od strasti i uživaju da istu podele sa voljenom osobom.

ribe2111112211111111111111111 Nedeljni horoskop: 27. februar   04. mart

Mučiće vas osećaj da gubite kontrolu. Na poslu se dosta toga iskomplikovalo, ali ne reagujte žustro i ne sekrijate se previše. Na nake situacije ne možete da utičete. Pustite da se stvari slegnu i da prođe malo vremena da biste mogli da sagledate celokupnu sliku. Ne ulažite veće količine novca u nesigurne poslove i više štedite. Ovo vam je povoljan period da naplatite neka dugovanja. Slobodne Ribe trenutno su fokusirane na porodicu i prijatelje, a nije vam stalo da pošto-poto budete u vezu. Svakog potencijalnog partnera pomno analizirate. Zauzete Ribe očekuje idilična nedelja, a partner će biti vaša najveća podrška.

 

 

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvor fotografija: fabfashionfix.com

Comments