vaga2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 27. februar   04. mart

Pred vama je konačno period kada ćete malo živnuti i kada će na poslovnom planu doći do promena. Do sada ste posao obavljali mehanički i osećali ste da vam fali sloboda i kreativnost kako biste se pokazali u najboljem svetlu. Pred vama je prilika da svojim  stavovima oduševite kolege i nadređene i da iskoristite priliku za napredovanje i veću zaradu. Pripazite da vas ne okarakterišu kao preterano ambicioznu osobu jer ste često zamišljeni i ne čujete kada vam se neko obrati ili kada vas pita za savet. Budite oprezni u finansijskim transakcijama i ne savetuje vam se uzimanje većih pozajmica ili kredita. Slobodne Vage kao da se boje da ne budu izigrane i povređene, pa tako ne dozvoljavate gotovo nikome da vam se približi. Opustite se i vše se zabavljajte i izlazite. Zauzeti bi mogli da se nađu u iskušenju da prevare partnera sa dosta mlađom osobom koju će upoznati preko prijatelja.

skorpija2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 27. februar   04. mart

Jednostavno uspevate da šarmirate i manipulišete ljudima na poslovnoj sceni. Čak i kada pogrešite i nađete se, na prvi pogled, u bezizlaznoj situaciji, vaš osmeh i vedar duh razoruža protivnike i vi se odjednom nađete u čudu jer krenu pohvale kako ste zanimljivi, vedri i veoma kreativni. Ni ova sedmica neće biti izuzetak i sve će se vrteti oko vas. Vas će pitati za savet i donošenje važnih odluka. Konačno je došlo vreme i da malo drugi rade za vas, a vi da samo naređujete i eventualno ispravite nečiju grešku. Slobodni pošto-poto žele da uđu u vezu sa osobom koja im ne prija i sa kojom nemaju baš mnogo dodirnih tačaka. Zauzete Škorpije šarmiraju gde god da se pojave, pa će partner biti ljubomoran jer će vas sa svih strana suprotni pol obasipati komplimentima.

strelac2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 27. februar   04. mart

 

Prosperitet je neminovan kod većine rođenih u ovom znaku, a vi ćete jednostavno iskočiti iz kolektiva jer trenutno niti imate konkurenciju niti ima, u vašem kolektivu, neko sturčniji i vredniji od vas. Vaše kreativne ideje i predlozi će naići na odobravanje saradnika. Tako da ne bi bilo loše da iskoristite tu situaciju i zatražite povišicu. Postoji mogućnost da vam neko ponudi projekat na kome možete dobro da zaradite ili honoraran posao. Svakako vaše se finansije poboljšavaju. Slobodni Strelčevi, vreme je da preuzmete inicijativu i da se konačno odlučite da li želite vezu sa osobom koja vam se danima udvara. Zauzetima bi prijalo putovanje i neka sitna promena.

 Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments