nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 30. april – 6. maj

LJUBAV: Ukoliko ste u partnerskim odnosima, u ovom periodu je za vaš odnos najvažnija duhovna, intelektualna i kulturna konekcija – pronađite sadržaje koje možete deliti, koji unapređuju i oplemenjuju, i praktikujte ih zajedno. Kada ste na istoj frekvenciji, dubina vaše veze je neizmerna. Slobodni Ovnovi će takođe biti inspirisani da istražuju svoju duhovnost i traže izazove za svoj intelekt. Želja za samospoznajom i novim saznanjima može vas povezati sa ljudima koji su na istoj talasnoj dužini, a vaša srodna duša je među njima. 

POSAO: Ovo je vreme za razmatranje praktičnih i materijalnih aspekata svakodnevice, što će vam dati osećaj perspektive i doneti smirenost i povišen stepen odgovornosti. Ukoliko radite za nekog, sa viših instanci može doći teška energija i prouzrokovati neprijatne razgovore. Ostanite samouvereni i pozitivni i slušajte sebe – u ovom periodu najbolje ulaganje je ono što uradite za sebe, svoje obrazovanje ili unapređenje znanja i veština. 

ZDRAVLJE: Možete se osećati izuzetno introvertno i imati potrebu za mirom i samoćom. Obezbedite sebi to što vam je potrebno, pa ćete lakše izaći na kraj i sa nekim hroničnim zdravstvenim smetnjama. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 30. april – 6. maj

LJUBAV: Ljubavni odnosi, kao i ostali bliski odnosi, u fokusu su u ovom periodu. Bićete spremni na odlučnu akciju, ali kada se radi o održavanju odnosa, bolje je da ne donosite važne odluke i ne menjate radikalno svoje ponašanje. Partner bi mogao vašu potrebu za promenom i pomakom da shvati pogrešno, kao da nije dovoljno dobar za vas i da niste zadovoljni njime. Slobodni Bikovi će takođe svoju pažnju posvećivati ljubavi i odnosima. Bićete u iskušenju da prihvatite primamljive ponude, ali poučeni prethodnim iskustvom, znaćete da procenite da li vam je potrebna još jedna avantura, koja neće ispuniti vaše potrebe i očekivanja. Iskreno izražavate svoja osećanja, a oni koji vas vole i podržavaju, osećaju koliko ste im bliski. 

POSAO: Vaša pozicija je stabilna i možete praviti planove za budućnost. Provedite neko vreme u posmatranju i promišljanju, da biste mogli da predvidite i izbegnete moguće greške. Ostanite mirni i strpljivi, pa ćete zadobiti poštovanje i priznanja. Za one koji se bave umetnošću i kreativnim poslovima, veoma plodan period, koji će se isplatiti.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro, stabilni ste i zdravi i spremni da odgovorite na sve izazove. Ujednačite svoj životni ritam i izbalansirajte aktivnost, opuštanje, zabavu i san. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 30. april – 6. maj

LJUBAV: Energija ovog ciklusa pomoći će vam da se suočite sa osećanjima kojih niste bili svesni, ili niste bili spremni da ih sebi priznate. U partnerskim odnosima, to može doneti značajne pomake u odnosu, u smislu, postizanja kompromisa, prihvatanja i dubljeg razumevanja. Slobodni Blizanci bi mogli da upoznaju nekog zaista posebnog i drugačijeg, ko može izvršiti veliki uticaj na njih i dovesti do revolucionarnih ličnih i životnih promena. 

POSAO: Razgovarajte i konsultujte se sa bliskim ljudima oko svojih poslovnih planova i ideja, daće vam dobre smernice i proširiti vam perspektivu. Očekuje vas uzbudljiv period otkrivanja novih mogućnosti i saznanja, a zvezde vas upozoravaju da procenite svoje kapacitete i ne preuzimate dodatne zadatke, koji će vas suviše opteretiti. Budite strpljivi, sledite svoju intuiciju, a novac i nove mogućnosti će spontano uslediti. 

ZDRAVLJE: Potrebna vam je reorganizacija dnevne rutine, da biste izbalansirali vreme angažovanja i opuštanja. Više se krećite.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 30. april – 6. maj

LJUBAV: Preplavljeni ste osećanjima i osećate napetost, a niste sigurni odakle dolazi – vaša hipersenzitivna čula registruju neku promenu i hvataju neke signale. Ne pokušavajte da ih tumačite i ne optužujte partnera, već sačekajte pravi trenutak da u opuštenoj atmosferi otvoreno razgovarate. Poverenje je ključ za produbljivanje emotivnih odnosa. Slobodni Rakovi su u svom elementu – bićete šarmantni i zavodljivi i dobićete mnogo komplimenata, laskanja i vrućih predloga. Sve vam to imponuje, ali u ovom periodu nije u izgledu neko smisleno povezivanje, samo površni odnosi i avanture. 

POSAO: Dobra komunikacija u poslovnom okruženju, sa kolegama, saradnicima, potencijalnim poslovnim partnerima – ključ je uspeha u ovom periodu. Sve u šta uložite pažnju, trud i vreme i što pokrenete u ovom periodu sa istinskim zalaganjem, dovešće do uspeha. Stižu očekivane informacije, a i ponude, koje su više nagovaranje da nešto uradite pre nego što ste hteli – ne dozvolite da vas požuruju, kad budete spremni znaćete koji su pravi potezi. 

ZDRAVLJE: Potrebno vam je da se izmaknete iz svakodnevice i provedete vreme u prirodi. Idite na izlet, ili u dugu šetnju kroz šumu ili pored vode, da biste napunili baterije.

Comments