nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 30. april – 6. maj

LJUBAV: Može vam biti teško da u ovom periodu partneru pokažete razumevanje i suzdržite se od kritikovanja i prozivanja. Ako postoji neki gorući problem, ili delikatna tema o kojoj treba da razgovarate, mudro je sačekati da se i sami stabilizujete, jer važne razgovore u kojima se imenuju problemi i traže rešenja, ne treba da vodite pod nabojem i sa sklonošću da optužujete i okrivljujete. U životu slobodnih Strelčeva, pojaviće se nove osobe, koje donose nove ideje i energiju, nova otkrovenja. Možete upoznati nekog ko će vam ponuditi sasvim drugačiju perspektivu od one koju poznajete, u čijem ćete prisustvu videti i doživeti realnost na način koji će vas oduševiti, inspirisati i pokrenuti. Ako pokušavate da sakrijete svoja osećanja, otkrićete da to uopšte nije moguće – a nije ni potrebno. 

POSAO: Na poslu je potrebno da obavite neku vrstu lobiranja, kako biste kolege, saradnike i poslovne partnere pridobili za svoje ideje i obezbedili podršku za ostvarenje svojih planova. Pokažite samopouzdanje, upotrebite svoj šarm i držite pod kontrolom svoje strahove i anksioznost, pa ćete postići svoje ciljeve. Dobar period za pokretanje samostalnog posla, onog u kome ćete biti svoj gazda i raditi za sebe. 

ZDRAVLJE: Ne mešajte se u tuđe probleme, da biste izbegli stres i odlučite da li je za vaše živce bolja aktivna zabava, ili mir, samoća i dobar san. Moguće jačanje hroničnih problema.

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 30. april – 6. maj

LJUBAV: Mars ima značajan uticaj na vas u ovom periodu i podstiče borbenost i strast, ali potrebno je da njegov uticaj uravnotežite diplomatskim ponašanjem. Pronađite sa partnerom kompromis, ostanite otvoreni za menjanje zajedničkih planova i osetljivi na njegove potrebe. Slobodni Jarčevi se mogu nadati novim poznanstvima, koja im mogu pružiti šansu za razbijanje starih obrazaca u ponašanju prema potencijalnim romantičnim partnerima. Otvorite svoje srce i um za nova iskustva, predajte se, a ostanite svoji – odbacite romantična očekivanja i ideju o tome šta odnos treba da bude, pa ćete otkriti šta ljubav za vas stvarno jeste. 

POSAO: Pripremite se dobro za poslovne sastanke, dogovore i pregovore. Vaše ideje će naići na podršku, ako ih izložite taktično i nonšalantno i ne insistirate na raspravi i donošenju odluka. Komunikacija sa saradnicima i partnerima omogućiće vam da učvrstite svoje pozicije i postavite temelj za buduće aktivnosti i projekte. Finansijski priliv stabilan, uz mogućnost dodatne zarade iz nekog novog izvora. 

ZDRAVLJE: Aktivan odmor u prirodi, sport, planinarenje, kao i zabavna i kulturna dešavanja, način su da se opustite i napunite baterije. Hronične tegobe se smanjuju, osećate se bolje.

 

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 30. april – 6. maj

LJUBAV: Kompleksan period za vas – planete u vašoj kući ljubavi donose nerešene odnose i aktuelizuju osećanja iz prošlosti. Ukoliko ste u stabilnim partnerskim odnosima, u ovom periodu možete početi sa njim da odigravate neke obrasce iz bivših veza (što je prilika da ih sagledate i razrešite), a može se i pojaviti osoba iz prošlosti i uneti pometnju u vaš odnos. Slobodne Vodolije će biti u vrtlogu pomešanih osećanja, a nezavršeni odnosi tražiće razrešenje ili aktuelizaciju. Osećanja vas preplavljuju i morate da ih savladate, da biste rešili svoje probleme, a pre svega, da biste ih definisali. Zapitajte se čemu vas uči situacija u kojoj se nalazite, šta je vaša lekcija i kako da je savladate. 

POSAO: Poteškoće na poslu vas mogu operećivati do te mere da postanete anksiozni i depresivni. Ne prepuštajte se toj turobnoj enregiji, jer ako vas uvuče, teško ćete se izvući. Iskoristite svoju sposobnost da se istinito, neposredno i praktično povežete sa drugim osobama, pronađite podršku u prijateljima, kolegama i saradnicima, jer su međuljudski odnosi ključ za preokret nepovoljne situacije u uspešnu. Suzdržite se od impulsivnog ponašanja i donošenja odluka, da ne biste naneli nepopravljivu štetu. 

ZDRAVLJE: Vreme je da počnete da se bavite korenitim promenama – od ishrane, preko vežbanja do uvođenja duhovne prakse – kako biste pronašli svoj mir i zadovoljstvo. 

nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 30. april – 6. maj

LJUBAV: Na vašem ljubavnom nebu nema mnogo sjajnih zvezda – niska vibracija preovlađuje, pa u partnerskim odnosima može biti neprijatnih momenata, ili osećanja otuđenosti, udaljenosti i zahlađenja. Povucite se u sebe, radije nego da se prepuštate dramatičnim reakcijama. Razgovarajte smirenim tonom i suzdržanih emocija, kako biste prebrodili ovaj period. Slobodne Ribe mogu osećati da im je svega dosta – i sopstvene ranjivosti i preosetljivosti i stalne potrage za srodnom dušom, i ljubavnih razočaranja. Ako ste se dovoljno naljutili, držite se te energije, koja će vam pomoći da pronađete šta je ono što vam je zaista potrebno i što zaista želite. Vreme je da prestanete da pravite kompromise sa sobom.

POSAO: Ni na poslu nije sjajan period za vas. Ne brzajte i ne žurite, čak i ako vam je lako da posao završite brzo, jer to može ostaviti pogrešan utisak da ste površni i nezainteresovani (a ne sposobni i delotvorni). Možete pretrpeti neke „udarce“ pa budite spremni da ih podnesete podignute glave. Uspeh je i prihvatiti kritiku i sankcije i nastaviti dalje, bez malodušnosti, sa dovoljno energije i upornosti. Uskoro dolaze novi izazovi kojima ste više nego dorasli i koji mogu značajno popraviti vaše finansije. 

ZDRAVLJE: Iskažite ljubav prema sebi negom i uživanjem – masaža, frizer, sauna. Malo luksuza će mnogo podići vaše samopoštovanje i doneti neophodno opuštanje vašim nervima i vašem telu. 

Naslovna fotografija: instagram.com/barbararodiles_

Brankica Milošević

Comments