nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 30. april – 6. maj

LJUBAV: Planetarni aspekti snažno utiču na vaš lični i ljubavni život i ta snaga će doneti željene, ali i iznenadne promene. One mogu iskomplikovati partnerske odnose, doneti uticaj neke treće osobe i navesti vas na preispitivanje postojećih i potencijalnih odnosa. Najbolje će biti da se izmaknete, ne donosite nikakve odluke i posmatrate kako drugi reaguju i kako se situacija razvija. Svaka akcija bi mogla da vam iskomplikuje život, zato sačekajte dok malo bolje ne shvatite šta vam se događa, šta stvarno želite i čemu stremite. Pozabavite se analizom sopstvenih stanja i osećanja i nemojte reagovati na izazove – partner možda pritiska vaše okidače vrlo svesno, a vama nije potrebno aktiviranje starih obrazaca, već njihovo deaktiviranje. Istu lekciju vam može doneti i neko koga ste tek upoznali, zato posmatrajte stvari iz šire perspektive. 

POSAO: Završite sve započeto – sugeriše raspored planeta – da biste oslobodili energiju koja vam je potrebna za naredni period. Vreme je da usporite i pokažete strpljenje i povedete računa o onome što drugi misle, rade i predlažu. Dobri međuljudski odnosi su ključ uspeha u ovom periodu. Finansije mogu biti nestabilne, ali može se ukazati mogućnost da ostvarite neki stari plan ili pokrenete ideju od koje ste gotovo odustali.  

ZDRAVLJE: Velika količina nagomilane energije unosi vam nervozu, glavobolju, variranje pritiska. Pronađite ventil u pojačanoj fizičkoj aktivnosti, sportu i kretanju u prirodi.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 30. april – 6. maj

LJUBAV: Uskoro ćete osetiti uzburkane strasti, koje će vas navesti da shvatite da niste iznad ljudskih slabosti. U partnerskim odnosima je potrebno da ostanete smireni koliko je moguće, jer glas razuma ne dolazi od partnera – već zahtevi, drama i sebičnost. Ovaj put možete osetiti da vam je dosta tog scenarija i da je neophodno da vaš odnos napreduje i produbi se, ili da se završi. Slobodne Device će biti okrenute svom unutrašnjem životu – snažne promene na suptilnim nivoima dešavaju se kod vas, a da biste ih pratili i sarađivali, da ne biste sabotirali sebe, uvedite u praksu neke duhovne tehnike, meditirajte, molite se, povezujte se sa svojim bićem i sa prirodom. To je ono što vam je potrebno da biste osetili da niste sami i da je ljubav mnogo veća od onoga što ste mislili da jeste. 

POSAO: Ukoliko prisustvujete hitnim sastancima i pregovorima, na kojima se donose odluke i postavljaju smernice, budite oprezni i birajte reči, da ne biste ostavili pogrešan utisak. Postoji mogućnost pojave pokrovitelja ili mentora, koji će vam pomoći da ostvarite svoje planove. Ukoliko se bavite kreativnim poslovima, ovo je period u kome ćete osmisliti divne stvari. Prihodi se povećavaju. 

ZDRAVLJE: Više kretanja i boravka u prirodi, kao i više samovanja, tihovanja i promišljanja – vaš duševni mir je uslov za vaše fizičko zdravlje i snagu. 

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 30. april – 6. maj

LJUBAV: Bilo da ste sami ili zauzeti, pojaviće se prilika za aferu. Zvezde vas upozoravaju da je opasno i glupo upetljati se u neke odnose, samo zato što vam je dosadno, što ne osećate da ste poželjni, jer ste se udaljili od partnera, ili strahujete da ćete ostati sami. Rizikujete sa nepoznatim ljudima kojima dopuštate da vam se suviše približite, a vaše lično emotivno stanje i previranja vam zamagljuju rasuđivanje. Zvezde upozoravaju na moguće zablude, koje se tiču ljubavnih odnosa, potencijalnih ili sadašnjih, ali i onih koji su prošli, a zapravo se nisu okončali. Zastanite i otvoreno porazgovarajte sa svojim srcem. 

POSAO: U ovom periodu možete steći nova znanja i informacije koje vam otvaraju mogućnost da potvrdite svoje sposobnosti. Planete vas podržavaju u svim vašim naporima, a finansijski uspeh se bliži. Zadržite strpljenje i pozitivnost pred problemima i preprekama, održite sastanke i dogovore o narednim akcijama i preduzmite sve korake da ostvarite svoje planove. 

ZDRAVLJE: Posle radnog dana neophodno vam je da se opustite, da promenite okruženje i sadržaje, da se zabavite, ali i dobro naspavate. Puni ste energije, ali nemojte se iscrpljivati, da biste ostali zdravi. 

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 30. april – 6. maj

LJUBAV: U partnerskim odnosima zbližavanje i povezivanje donosi zajedničko učešće u zabavnim, kulturnim i javnim događajima. Takođe, ako nemate partnera, pojavljivanje na društvenim skupovima, učešće u humanitarnim akcijama, povezivanje sa grupama onih koji podržavaju iste vrednosti kao i vi, povećaće vaše šanse da upoznate srodnu dušu. Možda osećate da ste nekome vreoma privlačni, ali ne znate kako da odgovorite na to, odnosno, niste sigurni da li ispravno tumačite signale. Sačekajte još malo, radije nego da preuzimate inicijativu. Ukoliko se već nalazite u stabilnoj vezi, ne dozvolite da vaše frustracije naruše odnose, pokažite strpljenje i stabilnost, umesto nervoze i kritike. 

POSAO: Napeti ste, ali uspešni – na poslu se stvari odvijaju uhodanim tokom, a ako se pojave neke poteškoće, one će biti posledica vaših ranijih poteza i akcija. Obavite iskrenu samoprocenu, uočite svoje slabosti i razmotrite naredne korake, kako ne biste ponavljali greške. Nedostaje vam inspiracije i potreban vam je nov pravac, a vaša potraga će vas odvesti dalje od puteva kojima se ljudi obično kreću. Sledite svoje srce i svoje snove, ali se postarajte da zaštitite svoje interese. 

ZDRAVLJE: Nervoza i stres uzimaju danak, pa se mogu kanalisati kroz vaše slabe tačke, bolove u leđima i zglobovima, variranju srčanog pritiska, hormonski disbalans. Pronađite duševni mir, da biste sačuvali zdravlje.

Comments