ovan 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: Za Ovnove u partnerskim odnosima ovo je dobra nedelja, u kojoj će biti puno naklonosti i nežnosti – ako ne zapostavite partnera, jer ste preokupirani poslom. Zvezde vam savetuju da odvojite vreme za negovanje bliskosti, jer će vam to napuniti baterije, a moći ćete i da se dogovorite oko nekih aspekata vašin odnosa, koje niste postavili kako treba. Slobodni Ovnovi mogu upoznati nekog zanimljivog u poslovnom okruženju, ili u društvu. Puno se krećete, pa ima i puno prilike za flert, ali vama to nije dovoljno, a ne upušta vam se u površne odnose. Izraženo ste romantični u ovom periodu, a to uglavnom znači da slede razočaranja.

POSAO: Pred vama je zahtevna i dinamična radna nedelja, morate da završite započeto, pre svega i to posvećeno i temeljno, nema zabušavanja. Za nove projekte koje treba da započnete, ne možete da smislite adekvatno rešenje i nijedan predlog vaših saradnika vam se ne dopada. Ipak, slušajte šta vam govore, možda vi treba da promenite perspektivu i da uradite baš onako kako se sami ne biste opredelili. Nova saradnja otvoriće novi izvor zarade, što će vam dobro doći – vodite računa da se ne zadužujete.

ZDRAVLJE: Imate dovoljno energije i upornosti, mada vas povremeno muči nesigurnost, što će podstaći neke manje hronične smetnje (glavobolja, nesanica).

bik 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima romantičan period – zadovoljniji ste partnerom nego ikad, kao da je naučio da vam čita misli! Osećate se i više nego dobro i uživate u iskazivanju ljubavi i nežnosti. Ako se pojave tamni oblaci ljubomore na vašem ljubavnom nebu, ne dozvolite da vas to izvede iz takta. Cenite ono što imate. Slobodni Bikovi su voljni da nekome “stanu na crtu” – ušli biste u bilo kakav odnos, kad bi vas neko dovoljno izazvao, probudio vam radoznalost, podstakao razmišljanje, angažovao vas intelektualno. Hemija vam je trenutno na nivou glave, ali možda vas neko iznenadi (i postidi) svojom skromnošću i toplinom.

POSAO: Poslovne obaveze kreću uzlaznom linijom i povećavaju se, pa ćete morati dodatno da se angažujete i da vodite računa da ne prekoračite (kratke) rokove. Ako niste sigurni u svoju poslovnu procenu, obratite se za savet nekome u čiji zdrav razum imate poverenja, mudar savet će vam pomoći da se orijentišete. Očekivani novac pristiže u drugoj polovini nedelje.

ZDRAVLJE: Osećate se stabilno i smireno i ove nedelje vam sve ide od ruke, a to znači da ste zdravi kao dren i puni one pozitivnosti, zbog koje vas najviše cene.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: Komunikacija sa partnerom i bliskost i razumevanje koje delite, u ovoj nedelji predstavlja izvor vaše stabilnosti i zadovoljstva. Ako se pitate zašto nije uvek tako, setite se da se periodi smenjuju, a da od vas zavisi na čemu ćete držati pažnju i koje aspekte vašeg odnosa ćete osnaživati i hraniti. Slobodni Blizanci će ostati slobodni – nema odgovarajućeg izazova koji bi vas pokrenuo u ovom trenutku, ali vi se zbog toga uopšte ne osećate loše, a to je najvažnije. Usmerite svoju energiju na druženje sa prijateljima.

POSAO: U ovom periodu predstoje vam neke neočekivane promene u poslovnom segmentu i biće vam teško da to prihvatite. Neophodno je da se posvetite tome, jer, kao i obično, promene koje je teško prihvatiti, na kraju ispadnu čak vrlo pozitivne. Ne dozvolite da vas tekući događaji izbace iz koloseka, ostanite temeljni, da ne biste pravili greške, koje bi mogle skupo da vas koštaju. Lako je prepustiti se frustraciji i nezadovoljstvu, a vama se strogo preporučuje da to u ovom periodu nikako ne radite! Novac dolazi, ali istog trenutka se preusmerava na troškove.

ZDRAVLJE: Od nervoze i osećanja osujećenosti će vas spopasti alergija, ili vam se probuditi neki hroničan problem, koji se obično javlja kad ste nestabilni i nezadovoljni. Još jednom, čuvajte živce, budite racionalni i strpite se.

rak 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima postoje zastoji u komunikaciji i to vas izluđuje, a potrebno vam je da vas partner razume i da vam pruži utehu, jer se bez toga osećate bolesno i nesigurno. Možda je zastoj do vas? Pokušajte da sasvim jasno i jednostavnim rečima kažete šta vam tačno treba (zagrljaj, utešne reči, pomoć u nečemu konkretno…). Slobodni Rakovi će biti u iskušenju da se upetljaju u priču koja je već završena – zaboravili ste kako ste mislili da je baš dobro što je ta veza okončana i kako ste izbegli mnoge komplikacije. Držite se saveta proverenih prijatelja – oni imaju bolje sećanje od vas. Primetite onu osobu koja vam iskazuje interesovanje na pristojan i miran način.

POSAO: U ovoj nedelji imaćete prilike da svom radnom okruženju pokažete snagu svoje ambicije i motivacije – moći ćete da pogurate i izgurate ono što vam je važno, iako saradnici, kolege i poslovni partneri nisu baš oduševljeni vašim zamislima. Pokažite da cenite sebe i znate svoju vrednost, to je realno i ostali će morati da se slože sa vašim zahtevima i predlozima. Dobro vam ide. Ne zaboravite da platite račune (novcem koji stiže polovinom sedmice).

ZDRAVLJE: Vaša preosetljivost vas ni ove nedelje ne ostavlja na miru, pa su tu neki bolovi i manje smetnje – koliko da vas podsete da treba bolje da se štitie i kanališete osećanja.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments