lav 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima je ove nedelje prilično inspirativno – partner vas podstiče svojim razmišljanjem i ima inspirativne predloge, što vas oduševljava. Iako ne želite uvek iste stvari, podsetili ste se šta je ono što vam je u vašem odnosu najvažnije. Zadovoljni ste. Slobodni Lavovi se takođe osećaju ispunjeno i opušteni su u komunikaciji sa drugima – ne pokušavate da ostavite utisak, ali to se prirodno dešava, pa će vam jedna osoba iskazati svoju očaranost na način koji će vam se veoma dopasti.

POSAO: Imate puno posla ove nedelje, ali sve se odvija bez prepreka i ništa vam ne pada teško. Puni ste energije i dobrih ideja, a uspevate i da ih realizujete (i one koje u prethodnim periodima niste uspeli da pokrenete). Naročito će uspešni i produktivni biti Lavovi koji imaju poslovnu saradnju sa osobama sa kojima su blisko povezani i u privatnom životu. U finansijskom smislu, kao da ste “uboli” sedmicu na lotou! Uspevate da unovčite svoje zamisli!

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i dobro vam ide u svim segmentima života – a vaš organizam reflektuje vaša osećanja i pozitivnost.

devica 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: Zaljubljene Device koje su od skoro u vezi, blistaće i oduševaljavaće svog partnera – romantični ste i puni zanimljivih ideja, voljni da se pokažete u najboljem svetlu. I ostale zauzete Device će u ovoj nedelji prilično uživati u prisnim odnosima. Zvezde su na vašoj strani i ljubav cveta! Slobodne Device imaju prilike da upoznaju kompatibilnu osobu – možda će vas iznenaditi što ta osoba uopšte nije vaš tip, a ipak u svemu odgovara vašim zamislima o tome kakvog partnera želite.

POSAO: Vaša kreativna energija je više usmerena na kuću i prostor u kome živite, raspoloženi ste za preuređivanje i dekorisanje – uglavnom, radije biste radili bilo šta drugo, nego ono što morate da radite. Svesni ste da odugovlačite sa ispunjavanjem obaveza, pa ćete uspeti da se disciplinujete polovinom nedelje i prionete na završavanje dosadnih zadataka. Kada su u pitanju poslovni planovi i projekti, imate podršku zvezda da iznesete svoje zamisli i da ne pravite kompromise u tom smislu. Drugi će vam prepustiti inicijativu ako pokažete dovoljno samopouzdanja. Finansijsko stanje povoljno.

ZDRAVLJE: Moguće alergijske reakcije, ili neki sitniji zdrastveni problemi koji se tiču respiratornog sistema. Povedite računa o ishrani!

vaga 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima na redu je harmoničan period, ukoliko obratite pažnju na partnera i oslušnete njegove potrebe. A njemu ne treba mnogo, samo želi da oseti da vam je poseban i važan – smislite neki originalan način da mu to pokažete. Slovodne Vage će biti dobro raspoložene – vaš šarm i prijatno ponašanje privući će udvarače, biće zabave i flerta, na korak do avanture, koja vam možda ipak ne bi prijala u ovom periodu. Ako osećate zadršku, bolje preskočite priliku, nego da se posle loše osećate.

POSAO: Vaša diplomatija dolazi do izražaja u ovom periodu, pa ćete sa pretpostavljenima i kolegama uspeti da dođete do vin-vin rešenja, kojima su svim zadovoljni. Ako imate neke lične poslovne planove, zadržite ih za sebe i bavite se uobičajenim poslom na uobičajen način. Nije baš povoljan period za finansije.

ZDRAVLJE: Dosta dobar period za vas – osim ukoliko preterujete sa nezdravim navikama, a vi dobro znate šta treba da smanjite, a šta da pojačate.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima je važno da ne pravite distancu od partnera i da se pravite da je sve u redu. Poverite partneru svoje strahove i brige (i poslovne i lične i one koje se tiču vašeg odnosa), to je način da ove nedelje produbite bliskost i steknete osećaj da partner zaista jeste na vašoj strani. Slobodne Škorpije će imati priliku da upoznaju zanimljivu osobu preko posla ili prijatelja. Otvoreno vam se nudi avantura – a vi vidite da li vam to odgovara. Kada su u pitanju bivši, koji bi hteli da obnove kontakt, zvezde vam savetuju da se u to ne upuštate.

POSAO: Nervoza i osećanje osujećenosti na poslu. Vi imate svoje zamisli i načine, a drugi imaju svoje i prilično uporno pokušavaju da vam ih nametnu. Ne dozvolite sebi da prasnete i zauzmete odbrambeni stav, ali ne prihvatajte ni ono što vam se nameće – ostvarite one svoje zamisli koje je moguće ostvariti, a za ostalo se strpite. Obuzdavanje temperamenta i diplomatija su način da pregurate ovu poslovnu nedelju. Finansijski priliv dolazi sredinom nedelje, možda ćete moći nešto i da uštedite.

ZDRAVLJE: Vodite računa o tome da dovoljno spavate, odmarate se i obnavljate energiju. Izazovan životni period uvek zahteva da se više posvetimo sebi, a vi to kao da zaboravljate.

Comments