Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

2/3

lav 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima je ove nedelje prilično inspirativno – partner vas podstiče svojim razmišljanjem i ima inspirativne predloge, što vas oduševljava. Iako ne želite uvek iste stvari, podsetili ste se šta je ono što vam je u vašem odnosu najvažnije. Zadovoljni ste. Slobodni Lavovi se takođe osećaju ispunjeno i opušteni su u komunikaciji sa drugima – ne pokušavate da ostavite utisak, ali to se prirodno dešava, pa će vam jedna osoba iskazati svoju očaranost na način koji će vam se veoma dopasti.

POSAO: Imate puno posla ove nedelje, ali sve se odvija bez prepreka i ništa vam ne pada teško. Puni ste energije i dobrih ideja, a uspevate i da ih realizujete (i one koje u prethodnim periodima niste uspeli da pokrenete). Naročito će uspešni i produktivni biti Lavovi koji imaju poslovnu saradnju sa osobama sa kojima su blisko povezani i u privatnom životu. U finansijskom smislu, kao da ste “uboli” sedmicu na lotou! Uspevate da unovčite svoje zamisli!

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i dobro vam ide u svim segmentima života – a vaš organizam reflektuje vaša osećanja i pozitivnost.

devica 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: Zaljubljene Device koje su od skoro u vezi, blistaće i oduševaljavaće svog partnera – romantični ste i puni zanimljivih ideja, voljni da se pokažete u najboljem svetlu. I ostale zauzete Device će u ovoj nedelji prilično uživati u prisnim odnosima. Zvezde su na vašoj strani i ljubav cveta! Slobodne Device imaju prilike da upoznaju kompatibilnu osobu – možda će vas iznenaditi što ta osoba uopšte nije vaš tip, a ipak u svemu odgovara vašim zamislima o tome kakvog partnera želite.

POSAO: Vaša kreativna energija je više usmerena na kuću i prostor u kome živite, raspoloženi ste za preuređivanje i dekorisanje – uglavnom, radije biste radili bilo šta drugo, nego ono što morate da radite. Svesni ste da odugovlačite sa ispunjavanjem obaveza, pa ćete uspeti da se disciplinujete polovinom nedelje i prionete na završavanje dosadnih zadataka. Kada su u pitanju poslovni planovi i projekti, imate podršku zvezda da iznesete svoje zamisli i da ne pravite kompromise u tom smislu. Drugi će vam prepustiti inicijativu ako pokažete dovoljno samopouzdanja. Finansijsko stanje povoljno.

ZDRAVLJE: Moguće alergijske reakcije, ili neki sitniji zdrastveni problemi koji se tiču respiratornog sistema. Povedite računa o ishrani!

vaga 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima na redu je harmoničan period, ukoliko obratite pažnju na partnera i oslušnete njegove potrebe. A njemu ne treba mnogo, samo želi da oseti da vam je poseban i važan – smislite neki originalan način da mu to pokažete. Slovodne Vage će biti dobro raspoložene – vaš šarm i prijatno ponašanje privući će udvarače, biće zabave i flerta, na korak do avanture, koja vam možda ipak ne bi prijala u ovom periodu. Ako osećate zadršku, bolje preskočite priliku, nego da se posle loše osećate.

POSAO: Vaša diplomatija dolazi do izražaja u ovom periodu, pa ćete sa pretpostavljenima i kolegama uspeti da dođete do vin-vin rešenja, kojima su svim zadovoljni. Ako imate neke lične poslovne planove, zadržite ih za sebe i bavite se uobičajenim poslom na uobičajen način. Nije baš povoljan period za finansije.

ZDRAVLJE: Dosta dobar period za vas – osim ukoliko preterujete sa nezdravim navikama, a vi dobro znate šta treba da smanjite, a šta da pojačate.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima je važno da ne pravite distancu od partnera i da se pravite da je sve u redu. Poverite partneru svoje strahove i brige (i poslovne i lične i one koje se tiču vašeg odnosa), to je način da ove nedelje produbite bliskost i steknete osećaj da partner zaista jeste na vašoj strani. Slobodne Škorpije će imati priliku da upoznaju zanimljivu osobu preko posla ili prijatelja. Otvoreno vam se nudi avantura – a vi vidite da li vam to odgovara. Kada su u pitanju bivši, koji bi hteli da obnove kontakt, zvezde vam savetuju da se u to ne upuštate.

POSAO: Nervoza i osećanje osujećenosti na poslu. Vi imate svoje zamisli i načine, a drugi imaju svoje i prilično uporno pokušavaju da vam ih nametnu. Ne dozvolite sebi da prasnete i zauzmete odbrambeni stav, ali ne prihvatajte ni ono što vam se nameće – ostvarite one svoje zamisli koje je moguće ostvariti, a za ostalo se strpite. Obuzdavanje temperamenta i diplomatija su način da pregurate ovu poslovnu nedelju. Finansijski priliv dolazi sredinom nedelje, možda ćete moći nešto i da uštedite.

ZDRAVLJE: Vodite računa o tome da dovoljno spavate, odmarate se i obnavljate energiju. Izazovan životni period uvek zahteva da se više posvetimo sebi, a vi to kao da zaboravljate.

Editors choice