Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

strelac 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: Dobra nedelja za Strelčeve u partnerskim odnosima. Voljni ste da se posvetite partneru i umete da budete romantični kad hoćete, a ovo je dobar trenutak da to pokažete. Naročito će vam prijati zajedničko vreme provedeno u prirodi, bez drugih oko vas, makar na kratko. Slobodnim Strelčevima moguće poznanstvo na poslu, preko prijatelja ili društvenih mreža, koje pokazuje zanimljiv potencijal. Nije vam jasno u kom pravcu bi to moglo da se razvija, ali nećete biti razočarani ni ako se ispostavi da je to samo avantura, ili prijatan flert.

POSAO: Spremni ste da na poslu dokažete svoju vrednost, da preuzmete inicijativu i ostvarite neke zamisli, koje već dugo razvijate. Prepoznali ste priliku i posegli za njom, ali ne očekujte da će se sve odvijati baš onako kako vama odgovara. Pokažite spremnost na saradnju i kompromis, a ono u čemu ne želite da pravite ustupke, predstavite saradnicima i pretpostavljenima, tako da ih pridobijete. Potrebno vam je malo strategije i planiranja narednih poteza, a to znači da ne brzate i da ostavite mesta za manevrisanje. Na finansijskom planu je moguć neki neoprezan odliv novca – možda preko nepromišljene pozajmice nekome, ili gubitka novčanika, pa povedite računa.

ZDRAVLJE: Prilično ste se zaleteli i trošite energiju u svim segmentima života, pa ćete osećati potrebu za odmorom i opuštanjem. Pobrinite se da to sebi i omogućite.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima imate potrebu za podrškom i razumevanjem, ali partner ima svoj način da vas uzdrma baš onda kad se i sami osećate nesigurno. Nije to ništa novo za vas, ali će vas navesti da preispitate taj odnos, jer tolerancija koju pokazujete često prelazi u trpljenje i (jedva) podnošenje. Slobodni Jarčevi će imati dosta prilika da sretnu zanimljive osobe, na putovanjima, u poslovnom okruženju, preko prijatelja. Ne pokušavajte da po svaku cenu među tim osobama odaberete partnera, neka se stvari odvijaju svojim tempom, ne žurite nigde – savetuju zvezde.

POSAO: Ove nedelje na poslu ćete se suočiti sa nekim situacijama u kojima se nećete baš dobro osećati. Budite oprezni i setite se da drugi imaju sopstvene motive i interese i da morate da se zauzmete za sebe, ali tako da izbegnete sukob. Dobro će vam doći savet osobe u čiji zdrav razum imate poverenja. Finansijsko pitanje je nategnuto – isplate kasne, a kad stignu, troškovi su se već nagomilali.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je malo meditativnog prostora i vremena – dovoljno je da vas svi ostave na miru, ali to se neće desiti ako se malo ne izmaknete. Idite u duuuge šetnje i nemojte nositi mobilni.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: Pokažite ove nedelje svoju kreativnost na polju romantike – partner već misli da ste se udaljili, ali vas ostavlja na miru i čeka da se sami setite šta vam je najvažnije. Pokažite mu da vas dobro poznaje i nagradite njegovo strpljenje i razumevanje posebnom pažnjom! Slobodne Vodolije će osećati priliv energije strasti i romantike, pa će svakako pokušati da je kanališu kroz neke interakcije. Osim puno flerta i zabavne komunikacije, ipak, neće biti prilike za nešto više. A i bolje tako, jer ne bi bilo ispunjavajuće, a to je ono što tražite.

POSAO: Na poslu će vaša taktičnost i staloženost biti na iskušenju – imate dobre ideje i puni ste kreativne energije, ali ne možete da radite baš onako kako ste zamislili. Pokažite da imate strpljenja sa onima koji vas koče i da imate sluha za ideje različite od vaših, to će vam pre obezbediti manevarski prostor, nego insistiranje na nečemu. Zadovoljavajući priliv novca.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je da bolje organizjete smenu aktivnih perioda i odmora, da se ne biste potpuno iscrpli. Pronađite malo vremena za sebe.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima uspevate da ispadnete sebični i tvrdoglavi, dok zapravo pokušavate da objasnite partneru da vam treba njegova puna podrška. Pokušajte sa manje izliva emocija i sa više razumnih, jasnih i kratkih rečenica, tako ćete dopreti do partnera – on želi da vas razume, samo nema strpljenja za dramljenje. Slobodne Ribe bi baš volele da im se neko divi, ali u ovom periodu niko neće uspeti da vidi vaše lice vredno divljenja ispod te maske koju nosite. Vi dobro znate da u emotivnim odnosima morate da rizikujete i pokažete svoju ranjivost.

POSAO: Ove nedelje ćete morati da se bolje fokusirate i da pažljivo pratite razvoj događaja – on može biti veoma povoljan i u skladu sa vašim težnjama, ako prepoznate pravi način da uložite svoje znanje i energiju. Neka dobra priča se može pokrenuti sa potencijalnim inostranim saradnicima. Nemate većih finansijskih problema, stanje uobičajeno.

ZDRAVLJE: Nervozu i preosetljivost treba da kanališete kroz umerene sportske aktivnosti, a neophodno vam je da imate dovoljno odmora i opuštanja.

Naslovna fotografija: instagram.com/gypsea_lust

Editors choice