strelac 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: Dobra nedelja za Strelčeve u partnerskim odnosima. Voljni ste da se posvetite partneru i umete da budete romantični kad hoćete, a ovo je dobar trenutak da to pokažete. Naročito će vam prijati zajedničko vreme provedeno u prirodi, bez drugih oko vas, makar na kratko. Slobodnim Strelčevima moguće poznanstvo na poslu, preko prijatelja ili društvenih mreža, koje pokazuje zanimljiv potencijal. Nije vam jasno u kom pravcu bi to moglo da se razvija, ali nećete biti razočarani ni ako se ispostavi da je to samo avantura, ili prijatan flert.

POSAO: Spremni ste da na poslu dokažete svoju vrednost, da preuzmete inicijativu i ostvarite neke zamisli, koje već dugo razvijate. Prepoznali ste priliku i posegli za njom, ali ne očekujte da će se sve odvijati baš onako kako vama odgovara. Pokažite spremnost na saradnju i kompromis, a ono u čemu ne želite da pravite ustupke, predstavite saradnicima i pretpostavljenima, tako da ih pridobijete. Potrebno vam je malo strategije i planiranja narednih poteza, a to znači da ne brzate i da ostavite mesta za manevrisanje. Na finansijskom planu je moguć neki neoprezan odliv novca – možda preko nepromišljene pozajmice nekome, ili gubitka novčanika, pa povedite računa.

ZDRAVLJE: Prilično ste se zaleteli i trošite energiju u svim segmentima života, pa ćete osećati potrebu za odmorom i opuštanjem. Pobrinite se da to sebi i omogućite.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima imate potrebu za podrškom i razumevanjem, ali partner ima svoj način da vas uzdrma baš onda kad se i sami osećate nesigurno. Nije to ništa novo za vas, ali će vas navesti da preispitate taj odnos, jer tolerancija koju pokazujete često prelazi u trpljenje i (jedva) podnošenje. Slobodni Jarčevi će imati dosta prilika da sretnu zanimljive osobe, na putovanjima, u poslovnom okruženju, preko prijatelja. Ne pokušavajte da po svaku cenu među tim osobama odaberete partnera, neka se stvari odvijaju svojim tempom, ne žurite nigde – savetuju zvezde.

POSAO: Ove nedelje na poslu ćete se suočiti sa nekim situacijama u kojima se nećete baš dobro osećati. Budite oprezni i setite se da drugi imaju sopstvene motive i interese i da morate da se zauzmete za sebe, ali tako da izbegnete sukob. Dobro će vam doći savet osobe u čiji zdrav razum imate poverenja. Finansijsko pitanje je nategnuto – isplate kasne, a kad stignu, troškovi su se već nagomilali.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je malo meditativnog prostora i vremena – dovoljno je da vas svi ostave na miru, ali to se neće desiti ako se malo ne izmaknete. Idite u duuuge šetnje i nemojte nositi mobilni.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: Pokažite ove nedelje svoju kreativnost na polju romantike – partner već misli da ste se udaljili, ali vas ostavlja na miru i čeka da se sami setite šta vam je najvažnije. Pokažite mu da vas dobro poznaje i nagradite njegovo strpljenje i razumevanje posebnom pažnjom! Slobodne Vodolije će osećati priliv energije strasti i romantike, pa će svakako pokušati da je kanališu kroz neke interakcije. Osim puno flerta i zabavne komunikacije, ipak, neće biti prilike za nešto više. A i bolje tako, jer ne bi bilo ispunjavajuće, a to je ono što tražite.

POSAO: Na poslu će vaša taktičnost i staloženost biti na iskušenju – imate dobre ideje i puni ste kreativne energije, ali ne možete da radite baš onako kako ste zamislili. Pokažite da imate strpljenja sa onima koji vas koče i da imate sluha za ideje različite od vaših, to će vam pre obezbediti manevarski prostor, nego insistiranje na nečemu. Zadovoljavajući priliv novca.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je da bolje organizjete smenu aktivnih perioda i odmora, da se ne biste potpuno iscrpli. Pronađite malo vremena za sebe.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 30. avgust   5. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima uspevate da ispadnete sebični i tvrdoglavi, dok zapravo pokušavate da objasnite partneru da vam treba njegova puna podrška. Pokušajte sa manje izliva emocija i sa više razumnih, jasnih i kratkih rečenica, tako ćete dopreti do partnera – on želi da vas razume, samo nema strpljenja za dramljenje. Slobodne Ribe bi baš volele da im se neko divi, ali u ovom periodu niko neće uspeti da vidi vaše lice vredno divljenja ispod te maske koju nosite. Vi dobro znate da u emotivnim odnosima morate da rizikujete i pokažete svoju ranjivost.

POSAO: Ove nedelje ćete morati da se bolje fokusirate i da pažljivo pratite razvoj događaja – on može biti veoma povoljan i u skladu sa vašim težnjama, ako prepoznate pravi način da uložite svoje znanje i energiju. Neka dobra priča se može pokrenuti sa potencijalnim inostranim saradnicima. Nemate većih finansijskih problema, stanje uobičajeno.

ZDRAVLJE: Nervozu i preosetljivost treba da kanališete kroz umerene sportske aktivnosti, a neophodno vam je da imate dovoljno odmora i opuštanja.

Naslovna fotografija: instagram.com/gypsea_lust

Comments