ovan2111 Nedeljni horoskop: 30. maj   5. jun

Ovnovi će ove nedelje osećati veliki entuzijazam i biće raspoloženiji, pričljiviji i predusetljiviji. Okolina će vas podržavati, kako na poslovnom, tako i na emotivnom planu. Jednostavno sve će vam ići na ruku; pružiće vam se povoljna situacija na poslu i bićete inspirisani da nešto trajno promenite vezano za vaše najbliže saradnike. I u ljubavi će vam cvetati ruže. Ženama se smeši kratka ali slatka romansa, dok se muškracima Ovnovima smeše romantični trenuci i putovanje. Emotivni sklad predstavlja najlepši odraz intimne sreće koja vas prati.

bik1111 Nedeljni horoskop: 30. maj   5. jun

Ove nedelje Bikove očekuju poslovni uspesi i nagrade, pa pčekujte povišicu i brzo unapređenje. Bićete preopterećeni i zatrpani poslom, tako da ćete poprilično ignorisati partnerove potrebe i želje. Emotovni život vam je u drugom planu. Oni koji su trenutno sami nailaziće na ljubavne šanse, ali će se sve završiti flertom. Moraćete više da se potrudite, ali prvenstveno budite realni prema sebi i ne tražite savršenstvo. Moguća je napetost, naročito sredinom nedelje. Povucite se iz nekih rasprava, tako je najpametnije, i nastojite da manje pričate, a više radite, da budete praktični. Drugi ljudi vam neće biti od baš previše od pomoći ove nedelje. Morate sve sami, pa je potrebno da budete realni prema sebi.

blizanci2111 Nedeljni horoskop: 30. maj   5. jun

Imate nove ideje, planove koje treba ostvariti. Dobro je da imate i dovoljno energije za sve što ste isplanirali. Potrudite se da se okrenete druženju, zabavi. Posao više neće biti primaran, ali imajte meru u svemu što radite. Zbog neraščišćenih stvari iz prošlosti možete imati probleme sa nekim prijateljima. Bavite se sportom.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments