vaga2111 Nedeljni horoskop: 30. maj   5. jun

Više nećete biti toliko zabrinuti za posao, jer možete konačno da se oslonite na druge. Potrudite se da date sve od sebe da ostvarite nova partnerstva. Ne mislite o svemu što ste propustili, nego se okrenite sadašnjem trenutku, to je važno. Partner vam može biti od pomoći. Nekad je dobro da date sebi oduška, pa pokušajte za vikend da idete u bioskop ili na neku večeru sa dragim ljudima.

skorpija2111 Nedeljni horoskop: 30. maj   5. jun

Došlo je vreme da “spustite loptu” i da se uozbiljite. Ne možete očekivati pomoć od drugih, ali kritiku itekako očekujte. Budite vredniji jer će neko drugi zauzeti vaše mesto ako ne date sve od sebe da ga zadržite. Mogući su problemi sa saradnicima jer ćete nerado sklapati dogovore. Potrudite se da na neki nov način poboljšate svoj posao. Svakako, osetićete pad energije, ali budite uporni u svemu što radite.

strelac2111 Nedeljni horoskop: 30. maj   5. jun

Dobro ste raspoloženi, jer konačno osećate proleće u pravom smislu te reči. Vreme je da se zaljubite, a ako ste zauzeti, pokažite partneru koliko vam je stalo. Slobodni će upoznati neku zanimljivu osobu koja će izvući najbolje iz njih. Vreme je da počnete da se bavite sportom ili nekom aktivnošću. Što se tiče posla, postavite nove ciljeve koje ćete polako ostvarivati, jer je ova nedelja dobra za planiranje.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments