jarac2111 Nedeljni horoskop: 30. maj   5. jun

Posvetite se porodici više nego obično. Nemojte rasipati energiju na osobe koje vam nisu toliko bliske. Možete uneti i neke novine u svoj dom, pa izbacite stvari koje vam se ne dopadaju. Potrudite se da se usredsredite na partnera, ako ste zauzeti. Nemojte se raspravljati zbog novca, nego nađite više vremena jedno za drugo. Slobodni su skloni flertu, ali nemojte ubrzavati odnose. Idite polako. Svakako ste usporeniji nego inače.

vodolija2111 Nedeljni horoskop: 30. maj   5. jun

Konačno se pažnja skreće sa novca na komunikaciju i kontakte. Potrudite se da date sve od sebe da se usredsredite na napredak na poslu, eventualno se usavršavajte. Najbitnije je da manje pričate, a da pustite druge da pričaju. Dosta novih informacija možete dobiti ove nedelje, pa ih iskoristite u cilju napretka. Usporeniji ste nego inače, ali to nije razlog da otaljavate posao.

ribe2111 Nedeljni horoskop: 30. maj   5. jun

Očekujte nove vesti u vezi sa novcem. Potrudite se da ne preterujete u trošenju ili da ipak isplanirate šta treba kupiti. Mogući su problemi sa automobilom ili u saobraćaju, pa proverite pre puta da li je sve na svom mestu. Sporije vozite i ako ste pešak, budite pažljiviji. Neke reči koje uputite bliskoj osobi mogu biti loše shvaćene, pa razmislite dva puta pre nego što nešto kažete ili iskritikujete nekog.

Milena Stević

Comments