rak2111 Nedeljni horoskop: 30. maj   5. jun

Dobro ćete se osećati, naročito od srede. Moguć je priliv novca u toku naredna dva dana, ali svakako ste svoj na svome. Nemojte jesti prezačinjenu hranu, jer su mogući problemi sa pritiskom. Napeti ste zbog posla, pošto se zahtevi od strane drugih povećavaju, ali uz dobru komunikaciju možete rešiti svaki problem. Bitno je da ne preterujete sa uživanjem, nego se uozbiljite i posvetite se poslu.

lav2111 Nedeljni horoskop: 30. maj   5. jun

Odlično se osećate. Komunikativniji ste nego prije, pa neki kontakti iz inostranstva mogu biti jako dobre prilike za prijateljstvo, a eventualno i poslovnu saradnju. Potrudite se da se više bavite novim ljudima u vašem životu, nego prošlošću. Budite direktni, tako ćete uštedeti vreme. Svoju sreću stavite na prvo mesto ove nedelje, a neka drugi za promenu budu u drugom planu.

devica2111 Nedeljni horoskop: 30. maj   5. jun

Potrudite se da se ne opterećujete previše novčanom situacijom. Od ove nedjelje napravite plan kupovine i plan štednje. Potrebno je da odredite prioritete. Bićete agilniji u obavljanju obaveza koje imate, ali je važno da se usredsredite na konkretne stvari. Do sada ste mogli da se oslanjate na druge, da odlažete sve obaveze, sada tako više neće biti. Nervoza će biti pojačana u sredu i četvrtak.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments